Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YANGI W IS Metin2.pl | Co o tym myślicie?

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko kwestia czasu aż pl będzie świecił pustkami. I jeszcze można sobie serwery zmieniać. Dla mnie to porażka. Nie wiem jak mogli takie coś dodać.

Opublikowano

serwer od 01 do 16 jest kompletnie kurwa zamknięty a nie gra tam nikt (NAWET TEN JE** FUBU CO ZAJEBAŁ TEGO SMOGA :D ) pojebało im sie od hajsu i kończą z metinem ponieważ postanowili zrobić nową gre MMORPG!

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Myślę iż to świetna sprawa ! W końcu można kupić legalnie i się nie bać że policja do nas zapuka ! Zaraz kupie wszystkie ! 

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mógłbym uwierzyć 3 lata temu, że naś "świety" global 2008-2012 mógłby zejść na takie coś ;(

Niestety.. Polska to Polska kasy im brak to muszą jakoś ją skombinować..

Ale też nie rozumiem czemu nie wybrali innego sposobu zarobku.. jakiejś nwm wielkiej aktualizacji, która przyciągneła by graczy itp.

Wkońcu to global powinien mieć najwiecej graczy x5 razy więcej niż np taka Pandora ^^ 

20utztj.jpg

Opublikowano

teraz to 16 kwietnia wyjdzie nowy serwer na globalu .. są yang w is tp zarobią grubą mamone bo napewno sporo osób kupi yangi na nowym serwerze by mieć na eq

Opublikowano

teraz to 16 kwietnia wyjdzie nowy serwer na globalu .. są yang w is tp zarobią grubą mamone bo napewno sporo osób kupi yangi na nowym serwerze by mieć na eq

Na nowym serwerze nie będzie można zamówić yang ani przenosić postaci.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

A wy tu macie ból dupy o nic wielkiego. Ktoś chce kupić yang? Kupi na allegro. Zawsze można było kupić jak się chciało a że GF robi (słabą) konkurencje to nic wielkiego bo ktoś bd chciał kupić yang to i tak kupi.

Opublikowano

Pewnie jeden z ostatnich kroków i serwery zostania zamknięte,dobrze że sprzedałem konto dwa lata temu,może prywatne serwery odżyją a nie 500 typa na serwer aż odechciewa się grać

Opublikowano

Pewnie jeden z ostatnich kroków i serwery zostania zamknięte,dobrze że sprzedałem konto dwa lata temu,może prywatne serwery odżyją a nie 500 typa na serwer aż odechciewa się grać

Noo na privach przydao by sie więcej duszy, bo niektóre świecą pustką, a są dobre

Opublikowano

Dodając to do IS zwiększyli inflacje, a to prawie nigdy nie wychodzi na dobre...

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Yangi sa bo w innych krajach tez dodali, macie problem.. No i co ze sa i tak jak ktos chce to kupi na allego kilka krotnie taniej... Nic to nie robi na szkode... Bardziej powinnien byc temat zwiazany z przenoszenie postaci a nie z taka blachostka ktora nie jest wazna pzdr..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...