Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asior887

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Serwer zapowiada się fajnie i już gram na nim.

Ciekawi mnie jedna informacja. ; ts.mgcrafx.pl

------------------------------------------------------------

Jeżeli nie posiadacie serwera głosowego to chciałbym złożyć wam ofertę.

Więcej info na PW

Opublikowano

@Quarez211 "Dzieckiem"? Kolego popatrz może w profil lub jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to nic nie pisz. Co cię to obchodzi, że dałem w tagach "skkf" OMG...

Opublikowano

@Quarez211 "Dzieckiem"? Kolego popatrz może w profil lub jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to nic nie pisz. Co cię to obchodzi, że dałem w tagach "skkf" OMG...

Ja ci powiem że w internecie dziecko to nie osoba, a stan umysłu (tak samo jak gimbus). Pozatym co ma skkf to tego serwera ? W tagach powinno być napisane w skrócie o czym jest reklama a nie wybijanie się na youtuberach. Z resztą juz to świadczy że kłamiesz i że w reklamie mogą być wpiep*one kłamstwa i dlatego nie polecam administracji serwera gdyż pewnie każdy ma z 10 lat >,< .

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@Quarez211 Twoja krytyka jest jak najbardziej zrozumiana przeze mnie i nie mam ochoty się spierać na ten temat, uważam, że każdy powinien mieć swoje zdanie i niech tak zostanie ;).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@Quarez211 Twoja krytyka jest jak najbardziej zrozumiana przeze mnie i nie mam ochoty się spierać na ten temat, uważam, że każdy powinien mieć swoje zdanie i niech tak zostanie ;).

dobra to zostaniemy przy tym ze serwer tak oceniam:

Reklama może zawierać nieprawdę dt. owego serwera. Tyle z mojej strony ;) (P.S. Administracja to pieski skkf'a)

Opublikowano

Kolejny serwer postawiony przez jakiegoś podbusa żeby zbijać hajs na vipach. Już nikt nie robi serwerów z pasji tylko każdy chce zarobić... polska scena MC w porównaniu do np. amerykańskiej jest po prostu żałosna, 95% serwerów to tylko maszynka do zbijania kasy. Fly dla vip - pazerny z Ciebie śmieć ;)

Opublikowano

Serwer jest na prawdę warty uwagi, lagów nie odczułem ani razu, przyjemna atmosfera i dobrze skonfigurowane pluginy.

Jedynymi minusami serwera są:

- Aktualne ip tsa jest złe lub teamspeak jest wyłączony,

- Mała ilość graczy,

- Jeden z Moderatorów nie potrafi napisać powodu podczas banowania,

- Enchanting na spawnie. [30lvl]

Plusów jest zbyt dużo aby wymieniać. :)

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer. :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...