Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asior887

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a już chciałem pisać, że może być fajny serwer patrzę co ma vip: /fly . Dlaczego dajecie dla vipów itd fly? TO SIĘ NIE NADAJE na serwer z gildiami, ludzie ... Tak samo komenda /napraw jeśli jest np raz na 3 dni to okej ale jak cały czas to typek podczas klepy może naprawiać seta ...

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Kur** Kolejny zrąbany serwer VIP ma wszystko czyli gra juz nie ma sensu na gildie kazdy bedzie zbierać 1 rok

Typowy chujowy serwer gdzie itemy na gildie zbiera sie rok a vip ma wszystko zróbcie jeszcze ze trzeba miec 64 kox na zrobienie gildi ja kto wymyśla taki serwer.......

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

thccc.jpg

Opublikowano

te rangi posiadają te możliwości tylko po to by NA POCZĄTEK przyciągnąć graczy, a gdy już serwer osiągnie 2000 odwiedzin (aktualnie jest 1740) to wszystko ulegnie zmianie, tak samo jak drop.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko stwierdzić, o czym jest ten serwer bo reklama mało konkretna. Dobrze jednak, że przedstawiacie jego atuty, takie jak chociażby lokalizacja w Polsce. Z pewnością przyczyni się to zwiększenia zainteresowania. Proponowałbym jednak nieco screenów zamieścić w prezentacji.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

ref

Edit: PS. dla moderatorów...
2 razy dostałem po 3 punkty za przedwczesny refresh..., ale to dla tego, że wasze forum pokazuje gozine do tyłu i patrząc że u mnie np. jest 14:30 a w ostatnim poście 13:30 to ref'ając robię to NIBY godzinę za wcześnie.. proszę to ogarnąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...