Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cleric power. xD

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14ijskp.jpg

315ir8i.jpg

Żeby nie było - są to wartości na normalnych potkach, czyli tych, które można nabyć w IS-ie + buffy. Tutaj nawet nie ma wszystkich buffków. :v 

Opublikowano

A o spoilerze to Pani nie zapomniała? :D

Ten test serwer... :s Cleryk jak na razie op jest :D

Jeżeliby wziąć wszystko, co tylko można na atak + zamiast unikania zainwestować w celność to kleryk jest w stanie zabijać na arenie. xD Bo dzisiaj to test został oblany z powodu braku celności. Ale pracuję nad tym. Jeżeli kleryk byłby w stanie zabijać i jednocześnie leczyć to.. no OP. xD

Opublikowano

Co to za server, ze tyle kasy nabite ? xD

To jest test serwer Genesisa.

---

Gdyby było więcej celki to może może było by ok, ale ma wolną animację ten skill, po za tym przed każdym skillem musisz używać tego debuffka na przeciwnika. :P 

Opublikowano

To jest test serwer Genesisa.

---

Gdyby było więcej celki to może może było by ok, ale ma wolną animację ten skill, po za tym przed każdym skillem musisz używać tego debuffka na przeciwnika. :P

Tak, ale akurat z Markiem się biłam to właściwie 'nago'. Na test serwerze miałam wszystkie buffy na atak + celność. Fakt, że trzeba dawać debuffa, ale on z kolei bardzo zwiększa szkody, więc jakby wyrównuje szybszą animację u innych. A jakby do tego dołożyć barierę + skill gildyjny na obniżenie obrażeń to już w ogóle. Ogólnie kleryk jest w stanie zabijać, ale trzeba znaleźć taktykę i ja ją znajdę! xD

Co to za server, ze tyle kasy nabite ? xD

Huehuehue, nie ma tak dobrze. Test serwer Genesisa. :p

Opublikowano

A już miałam zmusić Cię do sponsoringu ;3

Teraz będzie dużo kleryków coś tak czuję xD

Raczej nie, bo ciężko byłoby zrobić ofensywno-defensywnego kleryka, bo niestety nie da się mieć zarówno wszystkiego w atak/celność, jak i w unikanie. Ale teraz pomoc przy biciu bossów będzie dużo efektywniejsza, bo można cały czas, bez przerwy używać marka. :3 No i dropienie to teraz przyjemność. 

Opublikowano

Tak, ale akurat z Markiem się biłam to właściwie 'nago'. Na test serwerze miałam wszystkie buffy na atak + celność. Fakt, że trzeba dawać debuffa, ale on z kolei bardzo zwiększa szkody, więc jakby wyrównuje szybszą animację u innych. A jakby do tego dołożyć barierę + skill gildyjny na obniżenie obrażeń to już w ogóle. Ogólnie kleryk jest w stanie zabijać, ale trzeba znaleźć taktykę i ja ją znajdę! xD

Huehuehue, nie ma tak dobrze. Test serwer Genesisa. :P

A juz mialem spamic na PW daj troche xD

W sumie podoba mie sie klerczka bo lubie supportowac, ale pewnie na priv nie a sensu nimi grac, chyba, ze na jakims hardzie do supportu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A juz mialem spamic na PW daj troche xD

W sumie podoba mie sie klerczka bo lubie supportowac, ale pewnie na priv nie a sensu nimi grac, chyba, ze na jakims hardzie do supportu

Ohoh, mylisz się. Ostatnio na Genesisie błagali o kleryków. Wbrew pozorom tutaj na arene/bitwach support klera jest nieoceniony. 

Opublikowano

Huehuehue, nie ma tak dobrze. Test serwer Genesisa. :P

Nie zmienia to faktu, że Ty zanim użyjesz tego debuffa szelma użyje z 3 deadline :P To jest duża różnica, ta animacja jest strasznie wolna... No chyba, że z soulem wiedźmy, ale nie wiem czy zawsze będziesz znajdywała jakieś chętne na arenę. :P 

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że Ty zanim użyjesz tego debuffa szelma użyje z 3 deadline :P To jest duża różnica, ta animacja jest strasznie wolna... No chyba, że z soulem wiedźmy, ale nie wiem czy zawsze będziesz znajdywała jakieś chętne na arenę. :P

No ja wiem. Nie twierdzę, że kleryk jest maszyną do zabijania, ale jestem pewna, że da się go zrobić tak, aby był w stanie wygrać 1vs1 (bez leczenia). :p

Opublikowano

Ps zapomniałaś wyłączyć konsole admina a co za tym idzie hacka xD  Zobaczcie nad czatem na pvp nie wykazuje ile dmg sie zadało osobie którą atakujemy Jedynie przy pomocy konsoli admina tak jest 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ps zapomniałaś wyłączyć konsole admina a co za tym idzie hacka xD  Zobaczcie nad czatem na pvp nie wykazuje ile dmg sie zadało osobie którą atakujemy Jedynie przy pomocy konsoli admina tak jest

Jak nie

gcdt4t.jpg

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ona jest na test serwerze i ma tam prawa do komend... 

Opublikowano

Zastanawiałam się przez chwilę czy Ty tak serio to napisałeś, czy taki suchar. xD Gwoli ścisłości - nie używałam hacka, just GM.

a skad tyle golda ?? ;o 

To jest test serwer Genesis Last Chaos. Chyba dodam to wytłuszczonym, czerwonym drukiem. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...