Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto najlepszy na Ultra Rapid Fire?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba ktoś tu zapomniał o Ezie AP :)

Nie ma lepszej postaci na tym trybie, jeśli idziesz nim pod Pure ap :>>

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Jeśli ogarnia się mechanikę i ma się diamentowe plejsy to najlepszym pickiem powinien być Zed. Sam nim nakurwiam ostro, a z moimi diamentowymi plejsami jestem unstoppable

Opublikowano

Shaco dobry ale lepsza Kata, runy pod AP, masterki ap i lecisz, jej umiejetności "resetuja" sie po 2-3 sekundach do 7 minuty miałem 100 farmy i poprostu jest zaje na ta "mape" szybciej respia się te totemy widzenia i lepiej to funkcjonuje.

Opublikowano

Kayle grałem i powiem że kosa, permentalny bonus do mova, q co 2 sec, ziggs przy niej to pikuś

poza nią to blitz, sion, morgana, ahri

Opublikowano

Riven, Evelyn, Katarina, Ahri i Fizz. Lepszych od nich nie ma. A więc tak, Fizz oraz Riven są bardzo mobilni i sporo biją. Riven w dodatku ma stuna oraz ochronke. Evelyn jest niewidzialna i bije tak niesamowicie szybko ,ze spróbujcie sobie przy niej zabić miniona, jak wpada w przeciwnika również szybko go niszczy. Katarina jest praktycznie nie do zlapania Q, W, E ma non stop i Ulta w sumie też wiec WYMIATA. Ahri tak samo jak Kata ma non stop skille + zakochanie = rozpierdziel. Dopisałbym tu jeszcze ewentualnie Dravena który bardzo dużo bije i w dodatku jak się stackuje Q to nie trzeba łapać toporów przez niskie cooldowny.

Opublikowano

jak ktos lubie Hecarima i nie moze nim zagrac to niech wyprobuje SKARNERA ap

rowniez maszynka do miesa z jego Q i ultem co 15sec, ktory gwarantuje killa

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Mi się najlepiej gra evelynn. Dzisiaj nawet grałem nią solo bota. Na leone i ashe i oczywiscie ich robiłem. To samo na solo topie. Dziś zrobiłem 16/0. Potem jeszcze kilka killi i 3 deady. Takie tam.

Opublikowano

Ahri - Postać OP. 

Grałem budując same Rabadony i dała radę.

Ostatni mecz nic nie kupowałem i staty 1/1/4.

Grałem na botach, bo z ludźmi czekało się po 4 minuty ._.

Opublikowano

Czy naprawde nikt nie wymienił  Fizza?   Untargetable , one hit to kill every 3 śec,   fish machinegun .   Just op 

Opublikowano

Ryze na boty,

27d0cdd245b78259e5adf4066300de77.png

Solo baron odrazu w 15 minucie, Częste triple, quadry.

Co prawda nie ma go na PVP, ale mecze z botami kończysz w 15 minut max z ogarniętym teamem.

Ja niestety jak gram bez kumpli to ciężko wygrać do 30 minut..

Opublikowano

@ZEDn

Na boty ryzem spokojnie wygrasz w 6-10 minut.

@topic

skarner

nidalee

katarina ze bolem.

akali (polecam bol)

hecarim

zed

soraka

ez

lb ;** perm silence na 1 lv.

syndra (polecam bol)

jax ap 

xin ap

riven jak ogarniasz

QUhIR7.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam Malphite na midzie pod lekkiego tanka/ap. tzn. Abyssal, Zhoniya, Maska, Rylai, sorce i rabadon/dfg. Max R,Q,E,W.

Takiego wyżej wymienionego hecarima leciałem na combo a combo masz co 15 sec. Carry 5 gier pod rząd nudne troche bo za łatwe to już jest.

Tylko Soraka z healem wkurza ale supporta sie nie focusuje.

Chyba że grasz na poziome około 20 lvl to polecam Ci też Katarina lub Fiore.

Opublikowano

A teraz panie i panowie najlepsza postać na URF moim zdaniem Sion! Tak to własnie ta postac stun cpo 2.2 sekundy ktory po zlozeniu na ap zadaje po 900dmg nikt nei grywa ta postacia dziwne nie ?:D w dodaje z jakies 500 armora co 2.2 sekundy :) Nikt nie potrafi uciec Naprawde polecam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hecarim wczoraj zjechał mnie i kumpla jak szmatę (graliśmy 2v2 na topie ale przeciwny Sion nic nie robił).

Ciągle machał tym kijem zagłady i nie dało się nic zrobić.

Dobry jest jeszcze Zed, za pierwszym razem jak grałem nim na URF'ie miałem pentę (2v5).

Skaczesz i nawet sam nie wiesz gdzie jesteś ty, a gdzie twój cień,

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...