Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto najlepszy na Ultra Rapid Fire?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja testowałem niewiele postaci, ale mogę polecić Ci Akali.

W late jak się nafeedujesz to robisz solo pente.

Wciskasz R/Q/E/W...........

I tak cały czas, z takim cd to masz każdego fraga w 2/3 sekundy.

Z tego co zauważyłem, lux wymiata jeszcze..te skillshoty.

Opublikowano

Syndra, Soraka, Sona, Vel'Koz, Urgot, Evelynn, Riven, Teemo, Janna, Gragas, Blitzcrank, Taric, Lulu, Nami, Orianna, Varus, Jinx, Jax, Annie, Katarina

3431810405.png

Opublikowano

Ja polecam Eza. Machine gun z Q. Szybsze Q niż AA. Ulti co 15 sekund. E co 4.

Nidalee również op ;d.. Spam dzidą, heal co chwile. Miodzio.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nidalee.

Dzida co 1sec,

Trap co 4sec,

Heal co 2sec,

Przemiany na ulcie co sekundę, 

W na ulcie(czyli ten skok), poniżej sekundy cd ;)

Niesamowity poke, super escape ; p

Opublikowano

Zed forever :) solo penta, mialem na lini akali ktora wcale nie byla taka dobra jak napisal kolega Zarax.Wystarczyl cien+ shuriken i ew. E aby akali musiala cofac.Oczywiscie powtarzalem to okolo 3 razy.A rozjebywalem nawet renektona na combo ulti+e+q+e+q i kazdy padal, ewentualnie rzucalem w zeby uciec/doskoczyc

Opublikowano

Zed forever :) solo penta, mialem na lini akali ktora wcale nie byla taka dobra jak napisal kolega Zarax.Wystarczyl cien+ shuriken i ew. E aby akali musiala cofac.Oczywiscie powtarzalem to okolo 3 razy.A rozjebywalem nawet renektona na combo ulti+e+q+e+q i kazdy padal, ewentualnie rzucalem w zeby uciec/doskoczyc

Do 6 lvla co prawda, ona jest useless ;-)

Opublikowano

Polecam Hecarima, Jest wytrzymały, ma dmg... <_< A tak poza tym, świetny duet Soraka z Soną, Nami. Ogólnie postacie, które leczą, bardzo przydatne. Nidalee, jeżeli ogarniasz. Dziś grałam Nami przeciwko Nidalee na midzie, ciężko było jej trafić z dzidy, może i zabrała mi pół hp, potem praktycznie zostawała mi jedna kreska, ale leczyłam się.

Akali, Lux, Katarina, Jinx, itd.

Janna nie polecam. Po prostu jakoś dmg (pod AP) nie ma, zwłaszcza, że tutaj potrzeba szybkie skille, a "Q" jest (jakby nie patrząc) powolne :p

To tylko moje zdanie!

Opublikowano

Do 6 lvla co prawda, ona jest useless ;-)

Racja, ale jak ona sie wbijala z ulti ta ja ulti i combo i praktycznie ona mi zjechala cwierc hp a ja jej cale w 4 sekundy ;-P

Chociaz jak sie nia ogarnie to calkiem OP, kolega ma racje xD .W sumie akali i zed sa wrogami, nie wiem czy czytal ktos historie shena i zeda i jak rozpierdol byl w tym calym klasztorze czy czymstam.

Opublikowano

Polecam Alistara, enemy nie ma zycia na lini przez ciagly poke z q albo w + heal z e poprostu magia. Sorry za brak polskich znakow, ale aktualnie nie mam poslkiej klawiatury w systemie ustawionej

BRAK

Opublikowano

KOŃ!!

Hecarim ,... tego rozjebać się nie da ... zbuduje sobie tylko Trinitiforce .. Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+Q+QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ ... to jego combo ...

I co zrobisz ?

Nic nie zrobisz :D

Hecarim and Nida = Perm Ban

Opublikowano

Veigar,Fizz (ten pierwszy ma większy dmg i praktycznie nie skończony stun ,a ten drugi ma większy potencjał na carry'owanie gry)

Opublikowano

syndra soluje oll jak i solo penty ale trzeba ogarniac, ja mainowałem. podobnie kayle. pent nie zlicze w co drugim meczu padaja...

Opublikowano

Blitz ap ze zmorą, po 6 lvl'u ma praktycznie każdego na combo, moim zdaniem najlepszy pick(łapka co 4 sekundy, ult co 6:D).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...