Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afflict Online * 90Chn Only * PvE * Win $ * Custom Job War Silk/1h

gunzpower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na stronie było jakies media sciągnołem je ale z 2 kwietnia jest czyli stare wiec cos robią moze rzeczywiscie jakis update bedzie jak cos sie pojawi dajcie znac panowie

Opublikowano

pokazuje mi jak odpalam launchera ze versia 1.501 a jest normalnie 1.500 jest juz do sciągniecia jakies nowe media dajcie znac?

albo dajcie namiary na jakiegos ts

Opublikowano

wie ktos moze co tak zamykaja ten server ?(pracuja nad nim czy co )

Zamykają, bo jest atak ddos.. Jeśli tak dalej będzie to dzisiaj, bądz jutro będzie R.I.P Afflict.

Opublikowano

Zawiodłem się, bo server dobrze rokował.. Wydawało się, że może być łądnie.. Ale jak nie ma żadnej ochrony przed ddosem to możemy się pozegnac z serverem.. Nie odpuszczą  chyba, że im zapłacą :D Gdyby na servie były laggi, ale nie było crashów to jeszcze byla by nadzieja, ale jak server pada juz drugi raz w chwilę to nie ma na co liczyc :/

Opublikowano

Macie na pocieszenie. Może będzie smigał :p

Not going to attack this server anymore, spoke to the owners and it was a miss understanding that lead to their downtime.

Have fun, bb

Opublikowano

Wczoraj od 22 juz server jedzie na pelnych obrotach! Mozna bocic godzinami xD 460online o 1:30 w nocy zaniedlugo bedzie crowded

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...