Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afflict Online * 90Chn Only * PvE * Win $ * Custom Job War Silk/1h

gunzpower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uuu czyżby kolejny wielki serwerwer z wielkim zainteresowaniem, 1k postów na e*pvpers, super extra long term 3 dni ? :D

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

wracam powoli do domu.. jak server? z tego co czytam to bez wielkiego szalu..

Dupy nie urywa, chociaż lepszy na pewno niż Eryx. Lecą silki i Jewel Boxy, exp nie za szybki nie za wolny, no i sporo crashy.

hmz9.jpg

Opublikowano

W każdej chwili możemy pobrać Aino :p cap 90 i trochę niższy exp ;p Server startuję za 33min :P A jak chcecie pvp za kase to jutro Nirvana. 

Opublikowano

Wbiłem 76 i oficjalnie kończę grę, straciłem chęci przez ten cyrk, nie dam szansy więcej temu serwerowi i chyba żadnemu innemu. Nie ma już dobrych prywatów, powiedzmy to sobie szczerze. 

hmz9.jpg

Opublikowano

No niestety ale privy zepsuly urok silka.

Teraz liczy sie tylko max lvl, bot party, dropienie itemow, silki, sety +2131241...

Karawanki/job wary/expienie w party - zapomnij ... Wiec caly urok gry w p***zdu ;<

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

nie wiem czy tak ustabilizował stronka nie działa serwer tez ups czyzby to juz :D:D

masz racje kolego dołanczam sie nie ma juz dobrych prywatów te czasy juz dawno mineły ostatnim dobrym na którym naprawde poczułem klimat był zszc fire

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...