Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee op?

yoloqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak dla mnie nie jest OP.

Tylko jej dzida zadaje tyle obrażeń, poza tym i tak zasięg zmniejszyli.

żadnego zasięgu nie zmienili...

nie rozumiem dlaczego spuszczacie sie tak nad ta postacia ,przeciez te dzidy banalnie sie unika.

Jakby te dzidy były tak "banalne do uniknięcia" to by nikt nią nie grał. Grają nią wszyscy bo wszystko czego potrzeba. Mibilność i DMG.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Nida kiedyś była całkiem dobrym champem do pickowania, po nerfie jest zwyczajnie nijaka. Ni to, ni tamto, niby tu robić ją pod ap, bo to heal, z drugiej strony ult jest 100% pod ad, jej heal nie jest oszałamiający, w dodatku pupałka spod W to totalna kicha pod obecny patch.

Ulti całkowicie pod AD? Smieszny jesteś... 2 skille Ap 1 ad Podro..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w tf przydatne są jej Q i ewentualnie dogonienie jakiegoś osobnika majacego mało HP poprzez Ult czyli tego tygrysa. czy w co ona się tam zamienia. oczywiście jeszcze leczy, to duży plus, leczy dość dużo i szybko się um odnawia.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Są lepsze picki. Mida nią nie wygrasz za maly dmg. Jak wejdzie szybka inicjacja to nic nie zrobisz oprócz rzucenia 2-3 dzid. Jak się wbijesz kotkiem to dead. Czyli bez dobrego teamu nic nią nie zrobisz chyba że enemy by tak nie ogarniali że by nie inicjowali ale nigdy mi się nie zdarzyło. I tak lubię nią grać przyjemna postać ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@up właśnie nidalką bardzo łatwo wygrać mida. Ma ona chyba najbardziej op DMG na 6 lvlu xD

Opublikowano

Są lepsze picki. Mida nią nie wygrasz za maly dmg. Jak wejdzie szybka inicjacja to nic nie zrobisz oprócz rzucenia 2-3 dzid. Jak się wbijesz kotkiem to dead. Czyli bez dobrego teamu nic nią nie zrobisz chyba że enemy by tak nie ogarniali że by nie inicjowali ale nigdy mi się nie zdarzyło. I tak lubię nią grać przyjemna postać ;)

Mówisz, że Nidalką się mida nie wygra? Ciekawe bajki. Jak ktoś potrafi celnie rzucać dzidą to nie przegra. Wygrywa TF'y przed ich rozpoczęciem. Pozdrawiam.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nią nie da sie wygrać mida wystarczy stać za minionami to w fazie laningu trafi około 2razy. Ona jest od tego żeby wygrać roamem mid game linii nie wygra i tfow też nie może pokowac ale jak mówiłem szybka inicjacja jakiś wjazd vi i gowno nida zrobi. Tak samo jak ma slaby team bez dmg wtedy odrazu się przegrywa

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem tu nie chodzi o to czy jest to OP czy nie.
To po prostu jest toksyczne. Czyli możemy starać się zbalansować to liczbowo - ale albo będzie irytujące dla wroga (w sytuacji gdy działa jak powinno) albo będzie irytujące dla nas (gdy znerfią tak, aby było nie irytujące dla wroga). Innym przykładem toksyczności był Kassadin - Hop/Bum/Jebs - silence na 2.5s po tym jak pojawił się znikąd po czym zabiera całe zdrowie na combo i oddala się następnym skokiem. I takim samym toxikiem jest Teemo - cały jego kit to chodzący nowotwór - wiem bo nim gram.
Blind i dwa różne DoT oraz potworny slow. Wpadniesz w pole grzybów i jesteś martwy......

Riot po prostu ostatnimi czasy ma wizję championów z jasnym counterplayem......
Omijaj dzidy, które lecą co 5s. a jeden błąd kosztuje Cię 50% zdrowia, to nie jest dobry przykład counterplaya.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...