Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sluchawki do 120zl w media markt 3 stawy

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, polecicie jakies sluchawki do 120zl? Zalezy mi Zeby byly w sklepie mediamarkt lub real na 3 stawach w katowicach. I Fajnie by bylo Jak by kabel z jednej strony byl

Opublikowano

Senisher HD 201 to według mnie najlepsze słuchawki w takiej cenie.

Masz w Media Markt:

http://www.mediamarkt.pl/sluchawki-sennheiser-hd-201,id-88817?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml

HD201 to kupa. 

W Katowicach w centrum masz mp3store (jak dobrze pamiętam jakieś 5 minut od placu wolności, spodka czy ronda Mają normalne ceny a nie +40% jak w saturnie czy mm.

Przyjdziesz, posłuchasz, i weźmiesz najlepsze : ). Zależy jeszcze, o jakie słuchawki CI chodzi.  Sprawdź KOSS UR-40, Superlux HD662B, Superlux HD681, może tanie nauszne od Audiotechnica ?

Opublikowano

HD201 to kupa. 

W Katowicach w centrum masz mp3store (jak dobrze pamiętam jakieś 5 minut od placu wolności, spodka czy ronda Mają normalne ceny a nie +40% jak w saturnie czy mm.

Przyjdziesz, posłuchasz, i weźmiesz najlepsze : ). Zależy jeszcze, o jakie słuchawki CI chodzi.  Sprawdź KOSS UR-40, Superlux HD662B, Superlux HD681, może tanie nauszne od Audiotechnica ?

hd201 kupa? mam przez 1,5 roku. Są zajebiste. Wytrzymale (brat mi je chcial polamac a tylko wygiął) i maja zajebisty dźwięk. są też wygodne. Mozna je znaleźć nawet za 65 zł na allegro

1373637009-U477327.png

Opublikowano

hd201 kupa? mam przez 1,5 roku. Są zajebiste. Wytrzymale (brat mi je chcial polamac a tylko wygiął) i maja zajebisty dźwięk. są też wygodne. Mozna je znaleźć nawet za 65 zł na allegro

Słuchałem ich. Brzmią FATALNIE ! Nie masz żadnego porównania, to też nie wiem, po co się wypowiadasz. 

W tej samej cenie są Maxell Retro DJ, klasa wyżej : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...