Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] RegionKick - Skrypt, który blokuje wejście na region przez 10 sekund.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawieszone, nie zalecam używania tego - posiada bugi.

1396433311-U950853.png

Witajcie. RegionKick pozwala zablokować wejście na region. Po 10 sekundach możemy przekroczyć granicę danego regionu.

Jeżeli przed 10 sekundami wrócimy na dany region to wyskoczy nam informacja i wyrzuci nas w tył z ustawioną przez nas mocą. Oczywiście musi to być region zrobiony w worldguard. Jeżeli nie chcemy mieć tego ograniczenia to jest od tego permisja do ustawienia w konfiguracji.

1396426469-U950853.png

yZggJeF.png

1396427026-U950853.png

http://pastebin.com/2xvk6sY3

Do zrobienia:

• Brak
Opublikowano

Powiem dobre nikt nie pomyślał żeby takie coś zrobić 

Przyda się na jakiś parkourach np. kto 1 ten lepszy

Ja bym dodał opcję bo nie widzę zwiększenia sekund np. po 1 minucie można wejść na teren 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Powiem dobre nikt nie pomyślał żeby takie coś zrobić 

Przyda się na jakiś parkourach np. kto 1 ten lepszy

Ja bym dodał opcję bo nie widzę zwiększenia sekund np. po 1 minucie można wejść na teren 

Tu daję Wam kod do przerobienia. ;) Ja zrobiłem tak, że jest licznik i potem może przerobię. :D

scyl814.png

Opublikowano

Świetny skrypt Blezurze :D takie pytanie, ile go pisałem i jak wpadłeś na ten pomysł?

Pisałem go z 10 minut + z 5 opisywanie co jest do czego. Kiedyś słyszałem o takim czymś na mchc i teraz fajny dodatek będzie potrzebny na serwer. :)

Opublikowano

Pomysł fajny skrypt słaby :s Tyle w moim temacie.

Co proponujesz dodać/zmienić? Bo ja nie widzę, żeby coś tu jeszcze zrobić. :)

Opublikowano

Testowałem :D Bardzo dobry skrypt. Coś podobnego było (lub jest) na xcrafters. Początkowo myślałem, że to plugin :P Propsy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przerób to na tekie cos ze jak ktos kogos uderzy to zmienna robie sie true i nie mozna wejść na spawn i trzeba poczekac 10s :) Osobiscie sam bym to zrobil :D [ale sie nie chce xD]

Lol jak to pisalem jeszczego tego up nie bylo :D

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Przerób to na tekie cos ze jak ktos kogos uderzy to zmienna robie sie true i nie mozna wejść na spawn i trzeba poczekac 10s :) Osobiscie sam bym to zrobil :D [ale sie nie chce xD]

Lol jak to pisalem jeszczego tego up nie bylo :D

bylo.

Opublikowano

Bardzo dobre!
Polecam do pobierania..
:3

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Skrypt jest wspaniały ;), Przed chwilą sprawdziłem kod i wszystko gra dobrze.

Pozdrawiam.

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Opublikowano

NAJS! Kolo dzięki tobie mam nareszcie to czego szukałem, kiedyś był taki plugin na mchc.pl i szukałem i nigdy nie znalazłem, ale teraz znalazłem dziekuję!

A widzę że to skrypt, nie umiem .jar ale dobrze, bo wszyscy mogą skonfigurować, bo edytacje skryptów to nawet gimbusy potrafio ;d

;> Like za prace ;>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi w konsoli wyrzuca:

[17:57:58] [Server thread/ERROR]: [Skript] '"Spawn"' is not a region (liniapvp.sk, line 26: on leave region "{@nazwa_cuboida}":')
[17:57:58] [Server thread/ERROR]: [Skript] '"Spawn"' is not a region (liniapvp.sk, line 53: on entering of region "{@nazwa_cuboida}":')
[17:57:58] [Server thread/INFO]: [Skript] Loaded 3 scripts with a total of 3 triggers and 1 command in 0.87 seconds
[17:57:58] [Server thread/INFO]: [Skript] Finished loading.

Dodam że mam w WorldGuardzie stworzony region spawn. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mi w konsoli wyrzuca:

[17:57:58] [Server thread/ERROR]: [Skript] '"Spawn"' is not a region (liniapvp.sk, line 26: on leave region "{@nazwa_cuboida}":')
[17:57:58] [Server thread/ERROR]: [Skript] '"Spawn"' is not a region (liniapvp.sk, line 53: on entering of region "{@nazwa_cuboida}":')
[17:57:58] [Server thread/INFO]: [Skript] Loaded 3 scripts with a total of 3 triggers and 1 command in 0.87 seconds
[17:57:58] [Server thread/INFO]: [Skript] Finished loading.

Dodam że mam w WorldGuardzie stworzony region spawn. Proszę o pomoc.

Zmieniałeś coś w konfiguracji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...