Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja - Skin Villager'a na minecraft Premium.

Blezur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1396352647-U950853.png

Witajcie serdecznie,
W tym temacie chciałbym poinformować Was o co chodzi z skinami Villagerów na Waszych kontach premium. :)
Mojang podaje, że długonosi mieszkańcy (Villagery), którzy zostali dodani w 1.9 Beta stali się rozumne. Zaatakowali oni serwer z skinami Mojang'a - oznacza to, że nie będziemy mogli przez najbliższy czas zmienić skina (skórki). Aktualnie trwa "walka" z nimi o odzyskanie dostępu do serwera, który został odebrany przez panów wieśniaków. :)

Oryginalna informacja:

The long-nosed villagers introduced in Minecraft beta 1.9 have become sentient. They have taken over our skin servers and content delivery networks (CDN), so unfortunately you will not be able to change your skins until we fix the problem. We are desperately trying our best to pull the plugs, but we should prepare ourselves to serve under our new villager overlords. Singularity may be upon us.
// The Minecraft Team

Oficjalny news od twórców znajdziecie pod tym linkiem:
https://mojang.com/2014/04/minecraft-is-experiencing-some-problems/

Pozdrawiam serdecznie,

Blezur

Przypominam, że dzisiaj jest Prima Aprillis. W skrócie - jest to troll (żart) twórców gry. xD

Opublikowano

No co ty nie wiedziałem że to żart i byłem pewien że Villagery zaatakowały serwer Mojangu, czuje się zawiedziony :/

Opublikowano

1 kwietnia, pamiętamy. :-)

Czytałem na stronie Mojangu już.

Opublikowano

Beka była na serwie :)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

czy jakoś da sie wyłączyć te dźwięki bo juz nie wytrzymam ;xxx

Jakoś da się, w ustawieniach dźwięku musisz poszperać...

A mnie się pomysł podoba, żart godny uwagi, napewno długo przygotowywany. Ale czasami jak tak chodzisz po świecie i słyszysz cały czas: "grass, grass, dirt, stone, grass, grass, grass, grass" to czasami chce ci się wyłączyć Minecrafta...

Pozdrawiam, Kuba

Masz problem? Masz pytanie? Napisz mi na PW. Wspólnie go rozwiążemy!

Opublikowano

Mogli wymyślić coś lepszego, ale "na co to komu?", "Coś lepszego wymagającego więcej pracy? W żadnym Wypadku!".

Ja bym tego nawet trollem nie nazwał, ale co ja tam wiem.

Mojang jest strasznie leniwy, może w święta się czymś lepszym popiszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...