Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Skin villagera.

paczeeky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj weszłem do minecrafta, patrze i mam skina villagera, na takiego nie zmieniałem! A, i jeszcze każdy ma takiego, i to irytuje może ktoś wie dlaczego? I jeszcze w newsach minecrafta pisze takie cos, ktos może przwtłumaczyc? :

The long-nosed villagers introduced in Minecraft beta 1.9 have become sentient. They have taken over our skin servers and content delivery networks (CDN), so unfortunately you will not be able to change your skins until we fix the problem. We are desperately trying our best to pull the plugs, but we should prepare ourselves to serve under our new villager overlords. Singularity may be upon us.

Nie jestem nie nie normalny,  jestem  BARDZO NIEMĄDRY  w ciekawy sposób.

Opublikowano

To jest troll twórców Minecraft'a - prima aprillis. :D

Chodzi o to, że długonosi mieszkańcy (villagery) dostali rozum, włamali się na serwer i podmienili skiny - teraz mojang będzie z nimi walczył. xD Jutro po "prima aprillis" na pewno będą już nasze przywrócone.

Opublikowano

To jest troll twórców Minecraft'a - prima aprillis. :D

Chodzi o to, że długonosi mieszkańcy (villagery) dostali rozum, włamali się na serwer i podmienili skiny - teraz mojang będzie z nimi walczył. xD Jutro po "prima aprillis" na pewno będą już nasze przywrócone.

Dzięki :D

Nie jestem nie nie normalny,  jestem  BARDZO NIEMĄDRY  w ciekawy sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...