Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest który uchroni nas przed błędem game 34k PT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dłubałem tam u mnie wartość która powinna przyjąć 0 lub 1 ma null ;)

Olśnij mnie o której ty mówisz linijce ?

A ja już mówiłem jemu i powiem tobie to jest przed dzieckami NEO które by kickały tak serwery bo na 100% te same Neosy nie będą znały innego sposobu, a co do tego że można inaczej to co z tego ? do dziś można wywalić 2089 :-) nie ma tutaj game w 100% sprawnego pewnie nawet GF nie ma w 100% sprawnego.  ;)

I tak nikt nie zagra na Twoim serwerze, tak więc po co Ci to?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

a czy on napisał że stawia serwer czy coś? NIE.

A ja już mówiłem jemu i powiem tobie to jest przed dzieckami NEO które by kickały tak serwery bo na 100% te same Neosy nie będą znały innego sposobu, a co do tego że można inaczej to co z tego ? do dziś można wywalić 2089 :-) nie ma tutaj game w 100% sprawnego pewnie nawet GF nie ma w 100% sprawnego.  ;)

a jeżeli ktoś zna inny sposób to i tak ci wywali więc co to za 'ochrona'? ktoś będzie chciał wywalić to wywali.

logo.png

Opublikowano

a czy on napisał że stawia serwer czy coś? NIE.

a jeżeli ktoś zna inny sposób to i tak ci wywali więc co to za 'ochrona'? ktoś będzie chciał wywalić to wywali.

Nie rozumiesz mojego przekazu.

Opublikowano

Nie rozumiesz mojego przekazu.

Jeżeli tak to wybacz, dziwne niektórzy mają loty.

logo.png

Opublikowano

Ja podałem tylko jeden ze sposobów :) myślisz że dał bym tutaj party.cpp ? :) za ten pliczek trzeba sobie zapłacić, a i jak UP pisał że ma liba na to :) na epvp też został opublikowany bo widziałem wczoraj :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja podałem tylko jeden ze sposobów :) myślisz że dał bym tutaj party.cpp ? :) za ten pliczek trzeba sobie zapłacić, a i jak UP pisał że ma liba na to :) na epvp też został opublikowany bo widziałem wczoraj :P

Po co party.cpp, jak nadal większość nie poradzi sobie z kompilacją kodu źródłowego?

Płacić raczej nie trzeba, bo wystarczy dodać jeden warunek i tyle.

Opublikowano

Po co party.cpp, jak nadal większość nie poradzi sobie z kompilacją kodu źródłowego?

Płacić raczej nie trzeba, bo wystarczy dodać jeden warunek i tyle.

Mowie że, płacą ludzie za ten pliczek ci którzy nie potrafią sami naprawić. Hmmm kiedyś była podobna sytuacja z 2089 był jakiś błąd i też dali prowizorkę ale wtedy nikt tak tego nie Hejtował...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mowie że, płacą ludzie za ten pliczek ci którzy nie potrafią sami naprawić. Hmmm kiedyś była podobna sytuacja z 2089 był jakiś błąd i też dali prowizorkę ale wtedy nikt tak tego nie Hejtował...

Bo wtedy mimo prowizorki błąd był naprawiony (stawiam, że chodzi o bugi z komendami war i dice). Ten sposób zaprezentowany w 1 poście nic nie daje, dlatego jest hejt. Już nie wspomnę to tym, że wygląda jakby pisało go 10 letnie dziecko.

pc.setqf("kasowaniept",0)

Serio..? Ktoś jeszcze tak zeruje qf?

if pc.getqf("kasowaniept") >= 1 then

>=   -  nigdy nie będzie większe, więc po co dodatkowe sprawdzanie? Wystarczy ==.

else

end 

Nie wiem jak mam to rozumieć...

Podsumowując, śmiesznie napisany quest, który niby ma zabezpieczyć przed bugiem, lecz i tak tego nie robi. Kocham MPC <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...