Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Szachowe MPC

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również się zgłaszam :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A propos tego oszukiwania: Ustawić tempo gry 5min. na zawodnika i programowi trudno wyrobić. Im lepszy program, tym dłużej się wyrabia, bo przelicza więcej wariantów, proste. To nie są MŚ, więc nie wiem po co ktoś się zapisuje, żeby komuś zepsuć przyjemność pogrania, pogadania itp. Takie jest moje zdanie na ten temat.

26580661356929583315.png

Opublikowano

A propos tego oszukiwania: Ustawić tempo gry 5min. na zawodnika i programowi trudno wyrobić. Im lepszy program, tym dłużej się wyrabia, bo przelicza więcej wariantów, proste. To nie są MŚ, więc nie wiem po co ktoś się zapisuje, żeby komuś zepsuć przyjemność pogrania, pogadania itp. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Po to, żeby zebrać plakietkę. Ja mam dobrego procka i na 8 poziomie czekam max. 7-8 sekund. Na 10 nie ma sensu, bo i tak wygram.

Opublikowano

Taki mały problem... Bawiłem się w takie czary trochę i to nie będzie miało większego sensu. Odpalam jakieś szachy z komputerem na najwyższym poziomie trudności i powtarzam ruchy swoje i przeciwnika. W rezultacie przeciwnik tak na prawdę gra z komputerem i mamy praktycznie 100% na wygraną.

Pozdrawiam ;)

nie bo jak cię komputer zszachuje to musisz się ruszyc inaczej niz on i nie ma innej opcji.

Opublikowano

nie bo jak cię komputer zszachuje to musisz się ruszyc inaczej niz on i nie ma innej opcji.

ajaj, tak trudno zrozumieć jak ja chcę to zrobić? Gdy ja wylosuję białe, wybiorę na komputerze, żebym grał czarnymi. W grze w realnym przeciwnikiem wybiorę ten sam ruch, co komputer, a następnie poczekam na ruch przeciwnika i ruszę się w grze z komputerem tak jak on... Gdy komputer "mnie" zszachuje tak naprawdę będzie szach dla przeciwnika...

Opublikowano

Już dzisiaj graliscie ? od 2 dni nei mialem "lepszego" dostepu do internetuff. Będzie jakas lista?

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Wiadomo kiedy przydzielenie przeciwników?
Czy turniej odszedł w niepamięć? ^_^

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Mam nadzieje ze jakiś meczyk dzisiaj rozegramy. I tak zanim każdy się zgra na daną godzinę to minie troche. Wiec jak macie to fajnie by było wrzucić już tą tabele czy co. Powodzenia.

Opublikowano

Mozna w nim udział wsiąść? Mogę ja też?

Zna mnie tylko Miyoshi, TheQuark, Snajpier678 Lord Makin i GM.

Nikt poza tym mnei nei zna na MPC-forum - tylko najwyższe rangi.

bez gif

Opublikowano

CCoś już się działo? :3 Gramy czy jak? xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

W pierwszym poście została już podana tabela. Pozostaje dogadać się z przeciwnikiem i umówić na dogodny termin. Klucz weryfikacyjny będzie potrzebny dopiero w dalszej fazie rozgrywek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...