Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Szachowe MPC

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Edit : Już mam :D

A jak komuś nagle laptop/komputer zgaśnie lub braknie internetu , to co wtedy ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

nie lepiej rozegrać to na kurnik.pl? tam nie będzie trzeba żadnych screenów, filmów i innych, prowadzący sami mogą oglądać rozgrywki i oceniać wiarygodność

Opublikowano

nie lepiej rozegrać to na kurnik.pl? tam nie będzie trzeba żadnych screenów, filmów i innych, prowadzący sami mogą oglądać rozgrywki i oceniać wiarygodność

Racja , ale tam są wirusy przeważnie . Wiem coś na ten temat :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Na Lichess też mogę oglądać gry. 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie lubię tego forum, jednak Turniej bardzo mi się spodobał, być może wezmę w nim udział. Wreszcie coś normalnego na tym forum, trzeba być skończonym frajerem, żeby nawet w tym oszukiwać. Nie radzicie sobie w życiu, że nawet tutaj chcecie oszukiwać? Porażka... 8S :angry:

Opublikowano

Nie lubię tego forum, jednak Turniej bardzo mi się spodobał, być może wezmę w nim udział. Wreszcie coś normalnego na tym forum, trzeba być skończonym frajerem, żeby nawet w tym oszukiwać. Nie radzicie sobie w życiu, że nawet tutaj chcecie oszukiwać? Porażka... 8S :angry:

A kto powiedział że będzie ktoś tam oszukiwał..? Powinno być tzw. Jury :D

KROK PO KROKU !

Opublikowano

A kto powiedział że będzie ktoś tam oszukiwał..? Powinno być tzw. Jury :D

Jury może nic nie dać. Nie wiem, w jakim świecie żyjesz, ale zawsze się znajdzie ktoś, kto pójdzie na łatwiznę...

Ja zawołam dziadka zeby za mnie grał i Was wszystkich rozwali bo jest mistrzem świata z 1937 roku  :)

Aleksander Alechin, nieżyjący od 68 lat?
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A no tak. Gra w internecie. Wystarczy Cheat Engine ^^

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ja zawołam dziadka zeby za mnie grał i Was wszystkich rozwali bo jest mistrzem świata z 1937 roku :)

Za dużo Hejterzysz  :D

@edit:

Serwery do wygrania widzę. 

A np. taki serwer Minecraft to na ile , jaki hosting czy coś....?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Po co się męczyć, jak można wygrać w łatwy sposób? Jest to forum teoretycznie stworzone dla chiterów, więc dlaczego z magii dodatkowych programów nie skorzystać?

Opublikowano

Dlatego, że czym innym jest oszukiwanie gry, a czym innym oszukiwanie innego gracza.

Więc czemu dewiza forum to "Multiplayer Cheats ONLINE"? Jest cały osobny dział, który pośrednio ma na celu oszukiwanie innych graczy. Dziwi mnie trochę, że tak wierzycie w uczciwość niektórych osób.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Od jakiej kategorii można zacząć?

Od 4 lat nie gram ale warto spróbować, 3 kategoria - 1600 ELO, zwiedziłem całą Polskę na turniejach z szachów ( TAK NAWET WAŁBRZYCH   Kappa.png )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Więc czemu dewiza forum to "Multiplayer Cheats ONLINE"? Jest cały osobny dział, który pośrednio ma na celu oszukiwanie innych graczy. Dziwi mnie trochę, że tak wierzycie w uczciwość niektórych osób.

Racja, oszukiwanie gry pośrednio oszukuje innych graczy (wzbogacamy się łatwiej niż oni), jednak to nadal nie to samo, co wyrządzanie szkody danemu graczowi. Na przykład mpc nie popiera kradzieży.

Opublikowano

Racja, oszukiwanie gry pośrednio oszukuje innych graczy (wzbogacamy się łatwiej niż oni), jednak to nadal nie to samo, co wyrządzanie szkody danemu graczowi. Na przykład mpc nie popiera kradzieży.

Cheat w FPSie na pewno nie szkodzi innym graczom :D . Sorry, ale nie tylko cheaty na walutę w grze są na tym forum.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tlohe glalem w sahy u nas w skole na swietlicy w podstawuwce moze cos ugram . Tylko bez oszkowiania bo powiem mamie !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tutaj chodzi o to, aby sprawdzić się kto umie dobrze grać i kto lepiej ogarnia. Czy grając z np. bratem w kosza dla zabawy oszukujesz ? dla mnie konkurs to jest zabawa i nie ma co oszukiwać żeby dostać plakietkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...