Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Poprawnie Użyć Błysku.

Leathercraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten poradnik odmienił moje zycie. wiem juz jak urzywac błysku! DANKE SHIN!

Na prawde nie wiem dlaczego dostałem warna??? Swietny tut, dzieki niemu ominąłem z 5 śmierci ;) no ale cuż najwidoczniej zasłuzyłem :P

@top. na prawde good ;D czekam na kolejny kiedy uzyc ignajta

Też totalnie nie wiem czemu dostałeś warna, pewnie za chamstwo ,ale miałem podobne odczucia. Poradnik pewnie dla tych którzy nie ogarniają wsad.

Opublikowano

Dobra daj 2 przykłady z INTERNETU,gdzie ktoś potrzebuje pomocy w używaniu błysku. Takowych nie ma. Za obrazę to ja bym mógł Cię zgłosić,bo robisz z nas łosi. Użycie błysku-kwestia inteligencji,sprytu,doświadczenia. Czy ktoś o zdrowych zmysłach oceni ten poradnik jako użyteczny? Nie.

Jaka jest Twoja dywizja,że zdobyłeś się na taką odwagę,że uczysz flashować?

Opublikowano

Dobra daj 2 przykłady z INTERNETU,gdzie ktoś potrzebuje pomocy w używaniu błysku. Takowych nie ma. Za obrazę to ja bym mógł Cię zgłosić,bo robisz z nas łosi. Użycie błysku-kwestia inteligencji,sprytu,doświadczenia. Czy ktoś o zdrowych zmysłach oceni ten poradnik jako użyteczny? Nie.

Jaka jest Twoja dywizja,że zdobyłeś się na taką odwagę,że uczysz flashować?

Po pierwsze to dlaczego mam Ci podać dwa przykłady z internetu? Tego nie wiem lecz następnym razem przeszukaj trochę internet zanim stwierdzisz, że takich nie ma bo ja znalazłem kilka takich tamtów. (Wpisz sobie w wyszukiwarkę internetową.) Nie robię z nikogo łosi poprostu tobie przeszkadza, że stworzyłem poradnik dla początkujących. Następnym razem zastanów się zanim napiszesz bo nie masz nawet podstaw do tego aby oskarżyć mnie o obrazę kogokolwiek. Wcześniej oskarżyłeś mnie jeszcze o prosty temat do nabijania sobie postów czyż nie? To dlaczego sam prowokujesz mnie do tego aby Tobie odpisywał? Napisz mi prywatną wiadomość jeśli masz jakieś problemy. Ja z chęcią Cię wysłucham.

Opublikowano

klawiatóra jest potrzebna rzeby fleszować?

edit: tak wgl to extra poradnik nareszcie wyjde z elo hell, musze jeszcze tylko włorzyć spowrotem klawisze d i f bo do tej pory nie były mi potrzebne

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Ej hłopaku a jak urzyć tego smajta bo nie wjem a wogule ómjej teras urzyfadź flescha bo wczesniej nie ómialem dzienki masz plósa ziom

@chujowe i tyle

blyat

Opublikowano

Nie rozumiem.

Poradnik stworzon dla osób początkujących tak? Flash jest od 20 lvl bodajże. Więc osoba która gra ma aż 10 leveli do nauki nad podstawowym skillem. Według mnie poradnik powinien być jedynie tylko w postaci "tricków" przez duże ściany dla początkujących.

Jak dla mnie ten poradnik nie jest wartościowy dla graczy mimo że jest ładnie opisany. Dla głupiego porównania to ja zaraz napiszę poradnik jak zagrać duo na rankedach.

To tyle.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Nie rozumiem.

Poradnik stworzon dla osób początkujących tak? Flash jest od 20 lvl bodajże. Więc osoba która gra ma aż 10 leveli do nauki nad podstawowym skillem. Według mnie poradnik powinien być jedynie tylko w postaci "tricków" przez duże ściany dla początkujących.

Jak dla mnie ten poradnik nie jest wartościowy dla graczy mimo że jest ładnie opisany. Dla głupiego porównania to ja zaraz napiszę poradnik jak zagrać duo na rankedach.

To tyle.

flash jest od 12 lvl'a

ale poradnik normalnie MIODZIO!!! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...