Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieją jakieś haki?

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś niby był jakiś hack do teleportowania się prosto pod minotaura wroga(kiedyś jeszcze można było go zabić bez niszczenia feniksów), ale po meczu od razu dostawało się bana, a aktualnie nie ma niczego co wspomogłoby grę. Także nie masz nawet po co szukać :P

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że w ten sposób zabierasz sobie całą satysfakcję z gry.

Ogólnie jak koleżanka wspomniał, był kiedyś, ale administracja Smite jest czujna.

Aktualnie nie ma hack'ów z tego co wiem (oczywiście mogę się mylić).

Pozdrawiam

@EDIT

Przepraszam bardzo za błąd, nie pisałem z kompa i pomyliłem :) 

Endymion_ dzięki za zwrócenie uwagi. 

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że w ten sposób zabierasz sobie całą satysfakcję z gry.

Ogólnie jak kolega wspomniał, był kiedyś, ale administracja Smite jest czujna.

Aktualnie nie ma hack'ów z tego co wiem (oczywiście mogę się mylić).

Pozdrawiam

Koleżanka, nie kolega.

topic.

Nie ma i mam nadzieję, że nie będzie.

Opublikowano

Satysfakcja z gry ? zadna...

Zanim bys pogral 6 meczy bana bys dostal... lub max 15lv...

Co do pytania odpowiedzieli Ci wyzej.

Polece Ci bardziej uczenie sie i czytanie wszystkiego co jest z smite zwiazanego wtedy sie obeznasz w nim i bd wiedzial co robic jak sie budowac i przewidziec sytuacje zanim sie rozegra ;)

I wszystko zalezy od sojusznikow z czego ja zagram wszystko aby zdobyc favora i wole juz grac ligi 1v1 bo oceniasz szybciej swoje bledy i uczysz sie jej naprawiac :)

Dodam ze ostatnio gralem lige gosciem co gral Chronosem 6-6 wygral a puzniej 6-0 ;) wygralem :)

Doswiadczenie lepszym hakiem :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

@up

Także to zauwarzyłem

Kiedy biegałem loki  na vanishu po jungli drugi śmieciuś loki mnie ciskał na ulta (Late game) :C

Opublikowano

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

nawet jakbyś znalazł jakiegoś haka (co jest nie możliwe) np. dmg lub na hp, został byś zreportowany przez drużynę po jednej rozgrywce.

NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ!!! TO NIE DZIAŁĄ

http://www.dailymotion.com/video/x12e097_smite-gems-generator-hack-cheat-free-download-august-2013-update_videogames

http://www.dailymotion.com/video/x181i54_smite-hack-tool-2013_videogames

https://www.youtube.com/watch?v=FYCnb_tf5uU

Nie rozumiem po co dawałeś linki do tego gówna, można się nabawić tylko wirusów przez taką zabawę

Opublikowano

@up

Także to zauwarzyłem

Kiedy biegałem loki  na vanishu po jungli drugi śmieciuś loki mnie ciskał na ulta (Late game) :C

Może w pobliży były te wardy za 900 golda ?

Opublikowano

Nie rozumiem po co dawałeś linki do tego gówna, można się nabawić tylko wirusów przez taką zabawę

No tylko tyle można dostać

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

No tylko tyle można dostać

Kolega jeszcze za to ostrzeżenie dostał?

No przecież napisał że tylko wirusy można dostać...

Ludzie on sobie żartował że to nie działa i dał przykład...

Opublikowano

Hackowanie jest dla złych ludzi!

Polecam sobie przeczytać co to znaczy skrót MPC oraz jakie pierwotne przeznaczenie miało to forum :)

@top: co to cheatów-nie ma ich jeśli będą NAPEWNO ktoś wstawi w dziale smite odpowiedni post na temat  owego cheata oraz jego skan.

DR5ChPt.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się, że nie istnieją żadne hacki do Smite, a po za tym hacki są dla słabych graczy. Sam powinieneś nauczyć się grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...