Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FristWeapon Set od Etherest.pl

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś udostępniam wam set broni.

SS:

6or6fs8u545k.jpg

DL:

http://www16.zippyshare.com/v/80560622/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5904ec19aa0bb6f4a0980a3299aea02e65e03ff5a8e0d274de4715de7e2011aa/analysis/1396196732/

Zapraszam do polubienia fanpage'a serwera Etherest.pl. Jest to serwer twórców Evenesta :)

https://www.facebook.com/etherestpl

Myślę, że set się komuś przyda. Pozdrawiam ! :)

^^

Opublikowano

Bardzo Brzydki. przynajmniej dla mnie.

Marku na pewno to działa.? żeby nie było powtórki z Avesti.

A dlaczego miałoby nie działać ? o.O

^^

Opublikowano

Bronie spoko, Mark wkurza mnie pewna rzecz. Przy każdym Twoim czy też nie projekcie, promujesz go a później okazuje się jednym wielkim szajsem.

Czy jest sens w takie zabawy? zrób prosze Ja cie coś porządnego,  ładne rzeczy możesz sobie wyjąć z innej gry lub zrobić i stworzyć coś spoko.

Bronie jak już pisałem wyglądają fajnie, nie myśl tylko że chce ci życie układać ^^

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Naida prace <3  brawo .

Do metina nie pasują

Set jest zrobiony z 2 ręki, która była udostępniona dawno na inforge . Więc gdzie widzisz tutaj pracę Naida? :)

Bronie spoko, Mark wkurza mnie pewna rzecz. Przy każdym Twoim czy też nie projekcie, promujesz go a później okazuje się jednym wielkim szajsem.

Czy jest sens w takie zabawy? zrób prosze Ja cie coś porządnego,  ładne rzeczy możesz sobie wyjąć z innej gry lub zrobić i stworzyć coś spoko.

Bronie jak już pisałem wyglądają fajnie, nie myśl tylko że chce ci życie układać ^^

Rozumiem, masz prawo tak sądzić. Jednakże tym razem serwer jest Even'a więc myślę, że będzie stworzony z największą starannością.

^^

Specjalista
Opublikowano

Set bardzo ładny,ciekawie mnie jak wygląda w grze :D

Jeszcze dopasować do niego jakieś eleganckie zbroje żeby to się jakoś komponowało i będzie gitara.

Lajka zostawiam.

Pozdrawiam.

@Czegewara. 

g1358892668462276004.jpg

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Te bronie nie są Naida, ponieważ znam jego gust i wiem że nie zrobiłby takiego szajsu.

Bronie brzydkie co więcej można o nich powiedzieć? ;p

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kolorystyka strasznie lipna. Więcej wyobraźni kolego! Może to coś pomoże ci w tworzeniu xD

Te bronie nie są Naida, ponieważ znam jego gust i wiem że nie zrobiłby takiego szajsu.

Bronie brzydkie co więcej można o nich powiedzieć? ;p

To było robione z nudów bez większego pomysłu. Po drugie nie będę udostępniał idealnych broni :) Jeżeli komuś się to podoba to pobiera nie to nie proste :P

^^

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe! Kojarzy się z prehistorią. Jedynie trzecia broń - od lewej - nie podoba mi się, jest to dzwonek? Ogólnie mało jest dzwonków/lasek, które są naprawdę ładne :p Pozostałe bardzo fajne :)

Opublikowano

Zrobił by ktoś 7 ikonek do tego. Dał bym limit bo nie mam PS teraz.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Mark, zastanawia mnie jedno. Zrobiłeś tak, że wszystkie modele korzystają z tej samej tekstury - spoko, ale na grzyba każda ma inną nazwę? Mogłeś dać ścieżkę do tej samej tekstury i nie trzeba by było wrzucać do clienta 7x ten sam plik tylko z inną nazwą (chyba, że te tekstury jednak się różnią a tego nie zauważyłem :P).

PS. Tekstury w DDS są lepsze :).

Zrobił by ktoś 7 ikonek do tego. Dał bym limit bo nie mam PS teraz.

Powinny być dobrze widoczne w grze, a limit daj autorowi seta.

http://www73.zippyshare.com/v/26917759/file.html
https://www.virustotal.com/pl/url/9726ee8e04cca7ac19c544b41218e5ab4e5ffe99a49a8eeadb432cebd639fea6/analysis/1396704889/
Opublikowano

Chyba całkowicie nie masz pojęcia o grafice, skoro wyskakujesz z taką brednią.

DDS to bardzo ale to bardzo słaby format wyjściowy dla grafiki, specjalnie utworzony dla gier na słabych silnikach.

Każda porządna gra korzysta z tekstur w formacie tga. (np. TERA)

0VPaRnd.png

Opublikowano

DDS to bardzo ale to bardzo słaby format wyjściowy dla grafiki, specjalnie utworzony dla gier na słabych silnikach.

"Chyba całkowicie nie masz pojęcia o grafice, skoro wyskakujesz z taką brednią."

DDS to bardzo dobry format grafiki dla silnika takiego jak Metin2, a o nim tu rozmawiamy. Silnik Metin2 nie należy do najlepszych i wykorzystuje MIP maps, które posiada właśnie format DDS.

Dodatkowym plusem jest dużo niższa waga pliku niż w przypadku TGA.

Opublikowano

Mark, zastanawia mnie jedno. Zrobiłeś tak, że wszystkie modele korzystają z tej samej tekstury - spoko, ale na grzyba każda ma inną nazwę? Mogłeś dać ścieżkę do tej samej tekstury i nie trzeba by było wrzucać do clienta 7x ten sam plik tylko z inną nazwą (chyba, że te tekstury jednak się różnią a tego nie zauważyłem :P).

Powinny być dobrze widoczne w grze, a limit daj autorowi seta.

http://www73.zippyshare.com/v/26917759/file.html
https://www.virustotal.com/pl/url/9726ee8e04cca7ac19c544b41218e5ab4e5ffe99a49a8eeadb432cebd639fea6/analysis/1396704889/

Dałem osobne dlatego, że client metin'a czasami może nie czytać tego jak powinien tzn biały model.(Nie wiem od czego to zależy, miałem tak z mobami.

DDS są lepsze ale pod względem (minimap). Grafika w dds, a tga nie różni się za wiele. 

) Jak coś daje wolę żeby było sprawne :)

^^

Opublikowano

"Chyba całkowicie nie masz pojęcia o grafice, skoro wyskakujesz z taką brednią."

DDS to bardzo dobry format grafiki dla silnika takiego jak Metin2, a o nim tu rozmawiamy. Silnik Metin2 nie należy do najlepszych i wykorzystuje MIP maps, które posiada właśnie format DDS.

Dodatkowym plusem jest dużo niższa waga pliku niż w przypadku TGA.

dds ma sens tylko przy modelach w których są "_lod". :P

0LsM05U.png

Opublikowano

dds ma sens tylko przy modelach w których są "_lod". :P

Moim zdaniem wszędzie ze względu na wagę. Wiem, że tylko w plikach _lod są wykorzystywane MIP map, ale nadal przykładowo jak mam wybierać między 2 plikami, gdzie różnicy wizualnej nie widzę, lecz jest różnica w wadze... to wiadomo którą wybieram.

Opublikowano

Moim zdaniem wszędzie ze względu na wagę. Wiem, że tylko w plikach _lod są wykorzystywane MIP map, ale nadal przykładowo jak mam wybierać między 2 plikami, gdzie różnicy wizualnej nie widzę, lecz jest różnica w wadze... to wiadomo którą wybieram.

Jeśli już o lepszości piszemy :

apwm.png

Obie tekstury są pokazane prosty z gry, nałożone na obiekty, na maksymalnym zoomie.

Nadal sądzisz że nie dostrzegasz różnicy i że ta mniejsza waga Cię bardziej przekonuje?

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...