Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić bieganie na innych klawiszach

Vasquito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, który bot umożliwia zmiane poruszania się w tibii 10.34?

Mam laptopa bez klawiatury numerycznej, co oznacza, że nie moge chodzić po skosach.

Na tibii 8.6 miałem elfbota, gdzie mogłem ustawić dasha na dowolnych przyciskach, to wtedy sobie tak z tym radziłem.

Teraz jednak nie mam pojęcia, na którym bocie jest taka możliwość, bo gram na 10.34 od kilkunastu dni, a elfbota niestety nie ma.

Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie czy gdzieś sie da takie coś ustawić jakimś skryptem lub czymkolwiek to byłbym wdzięczny.

Nie zagłębiałem się nigdy w ustawienia tibii, ale wydaje mi się, że w takiej grze powinna być możliwość zmiany ustawienia sterowania, jednak to tylko moje domysły.

Za każdą pomoc, dziękuję.

Opublikowano

Możesz włączyć klawiaturę ekranową przecież. Albo spróbuj przytrzymać klawisz Fn(górna część klawiatury) i 7/9/4/1.

Opublikowano

Możesz włączyć klawiaturę ekranową przecież. Albo spróbuj przytrzymać klawisz Fn(górna część klawiatury) i 7/9/4/1.

Na klawiaturze ekranowej nie ma tego.

Spróbuj z caps lockiem wciskać klawisze numeryczne, wiem że na niektórych laptopach działa tak skos.

Opublikowano

Nie chce nawet sprawdzać tego, bo to jest jak wspominałem nieporęczne.

Chce mieć możliwość swobodnego biegania do we wszystkie strony, a nie zmienianie układu rąk za każdym razem gdy chce skos.

Równie dobrze moge chodzić pushująć się po skosach.

Zależy mi na szybkośći robienia tego, a właśnie zmiana sterowania by mi to umożliwiła, na 8.6 była taka możliwość w przypadku elfa, więc wydaje mi się, że tutaj też powinna być. Na google nie znajde tego, bo zapewne mało kto ma taki problem co ja, a na botach na 10.34-10.37 kompletnie się nie znam, a sporo by mi zajęło znalezienie właśnie tego bota, o ile istnieje taki, który to umożliwia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...