Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DropHack - Pytania?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O KURWA HAHAHAHAHHAHA

Dobra stary, bo już ciśnienie mi podskakuje. Będzie kaska i za 3-4 dni kupuje na miesiąc licencje i dam ci potem efekty tego cuda ;) (10 win match history ranked only omG)

Nie wierzysz to nie wierz, pis jął.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

czyli jak widzę że przegrywam to ani nie odejmuje mi LP ani nie pokazuje w historii, serio?

ja to muszę kupić :D

tak... mozesz nawet wyj*** gre ESL'a :D 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ten drop hack działa na zasadzie DDoSa? Bo teraz wykonałem UDP Flood na serwer riota na którym grałem i nic (Moc koło 5gbps Dedyk Nie stresser)

Ip mam z Lolnexusa

SSYN, UDP , UDP (NTP)

po 2. Dlaczego w tym PikaDrop pisze żeby podac nick i hasło? Jeżeli potrzebny jest tylko NIck / IP NP Lolnexus - Spectate i IP gotowe

kwwLI6C.png

Opublikowano

Sprawdzałeś już to czy skad ten ss?

To ja jestem na tym screenie. A to, że ktoś mi nie ufa i mówi, że podrobiony czy neta mi wywaliło nie moja sprawa. Nie będę bawić się w nagrywanie i specjalnie zakrywanie nicków.

Nie ufasz mi to nie kupuj proste, inni na tym zyskają bo ilość miejsc jest ograniczona, a potem będą większe koszty tego.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wiesz mi nie szkoda hajsu, bo mam go jak lodu (hehe). Tylko czy aby to prawdopodobne.

I co jak mam 1,8k ping to po prostu zostawiam komputer i czekam do końca meczu?

Opublikowano

tak... mozesz nawet wyj*** gre ESL'a :D

hahahahaha wyjebać gre esla chyba cie jebło. za takie coś permika masz w kieszeni, była już seria banów za drop hacki jakieś 6 mieś temu.

oUpVAQz.png

Opublikowano

Wiesz mi nie szkoda hajsu, bo mam go jak lodu (hehe). Tylko czy aby to prawdopodobne.

I co jak mam 1,8k ping to po prostu zostawiam komputer i czekam do końca meczu?

Możesz wyjść i będzie Ci pisało game is crashed reconnect i tak po 5 minutach już jesteś w lobby gry.

@up no można, ale kto będzie wiedział, że to ty akurat zrobiłeś?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Możesz wyjść i będzie Ci pisało game is crashed reconnect i tak po 5 minutach już jesteś w lobby gry.

@up no można, ale kto będzie wiedział, że to ty akurat zrobiłeś?

Bardzo łatwo, będą kojarzyć że twoje potencjalnie przegrane mecze uległy crashowi.

Opublikowano

morness nie wprowadzaj ludzi w błąd bo chuja sie na tym znasz  i każdy myślący człowiek wie że jeśli będzie używał drophacka jak idiota wywali sobie kazda przegrana gre, zostanie zbanowany łatwo jest ogarnac kto wypierdolil gre skoro tylko jak on gra gry crashują.

pozatym te drophacki które ci ludzie sprzedaja nie mają dobrego proofa i są szybko wykrywane w skutek bana dla osoby drophujacej gry

Jeśli juz chcesz używać tego drophacka musisz to robić legit i używać drophacka sprawdzonego a nie kupionego gówna bez source code'u

Opublikowano

Kurcze, jakby to działało tylko na drużynę przeciwną to byłoby fajnie. No ale tylko pytam jak to jest.

Jak ktoś ma więcej informacji, chętnie poczytam :)

Czekam, oraz zapraszam do dyskusji.

8372383248.png
Opublikowano

Kurcze, jakby to działało tylko na drużynę przeciwną to byłoby fajnie. No ale tylko pytam jak to jest.

Jak ktoś ma więcej informacji, chętnie poczytam :)

Czekam, oraz zapraszam do dyskusji.

Ludzie majacy pojęcie o boostingu właśnie tak robią, ddosują przeciwną drużyne z 2-3 osoby, jest to bardziej legit niż drophack.

Opublikowano

Ludzie majacy pojęcie o boostingu właśnie tak robią, ddosują przeciwną drużyne z 2-3 osoby, jest to bardziej legit niż drophack.

No a wiesz może jak coś takiego zrobić, gdzie takie coś znaleźć :)?

8372383248.png
Opublikowano

No a wiesz może jak coś takiego zrobić, gdzie takie coś znaleźć :)?

Co znaleść albo masz dobra maszyne i umiesz znalesc ip gry przez co znajdziesz ip graczy albo musisz kogos takiego znalesc.

Opublikowano

Co znaleść albo masz dobra maszyne i umiesz znalesc ip gry przez co znajdziesz ip graczy albo musisz kogos takiego znalesc.

To tego się przez program nie da, tylko trzeba mieć maszyny, aby coś takiego robić?

8372383248.png
Opublikowano

To tego się przez program nie da, tylko trzeba mieć maszyny, aby coś takiego robić?

a wiesz co to znaczy DDOS? Musisz miec mocna maszyne żeby wywalic internet długotrwale czlonkow druzyny enemy.

Opublikowano

a wiesz co to znaczy DDOS? Musisz miec mocna maszyne żeby wywalic internet długotrwale czlonkow druzyny enemy.

Oczywiście wiem jak to działa, oraz jak to się robi, lecz skąd masz dokładny adres IP graczy/gry aktualnie się rozgrywającej?

Albo ja coś tutaj przeoczyłem.

8372383248.png
Opublikowano

Oczywiście wiem jak to działa, oraz jak to się robi, lecz skąd masz dokładny adres IP graczy/gry aktualnie się rozgrywającej?

Albo ja coś tutaj przeoczyłem.

Raczej nie powinienen podawać takich rzeczy na tym cebulackim forum bo sie rzuci banda dzieci i ptoem będą sie bawic w ddosy

przez cmd  xD

Opublikowano

Raczej nie powinienen podawać takich rzeczy na tym cebulackim forum bo sie rzuci banda dzieci i ptoem będą sie bawic w ddosy

przez cmd  xD

Cóż, DDOS'y potrafię zrobić do paru gier, lecz do LoL'a to już inna bajka. Może jest coś w internecie na ten temat, bo zbytnio tego nie szukałem.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...