Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

pokasyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gry. W grze był widok 2d,latało się statkiem w kosmosie i rozwalało statki(boty) przeciwników. Gra podobna do gry chicken invaders, jednak  latało się od lewej do prawej. W każdym poziomie nasz statek wyglądał inaczej i zmieniały się też "mapy" po których się latało. W czasie gry bodajże dało się zbierać "klocki" ulepszające wystrzeliwane przez nas "pociski/lasery" . Na koniec każdego poziomu były bossy. Jeszcze co pamiętam to w drugim poziomie tej gry dominował kolor zielony, tzn statek był zielonkawy jak i mapa. Kojarzy mi się też, że aby pokonać bossa na 1 poziomie trzeba było chować się statkiem na dół aby unikać jego pocisków. Gra może być okresów 1999-2006(+/-1), tak mi się przynajmniej wydaję. Każdy tytuł będzie dla mnie pomocny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może Starbound?

niestety to nie starbound :(

Jest to gra trochę podobna do tej jednak grafika w mojej grze jest trochę słabsza i moja gra jest raczej starsza od tej ze zdjęcia.

project-ignis1.jpg

Latanie od lewej do prawej, strzelanie w klocki, na końcu każdej mapy boss

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W Googlach jest możliwość wyszukiwania obrazem. Przeciągasz po prostu zdjęcie do wyszukiwarki. Może uda ci się coś znaleźć.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

W Googlach jest możliwość wyszukiwania obrazem. Przeciągasz po prostu zdjęcie do wyszukiwarki. Może uda ci się coś znaleźć.

dzięki za pomoc, ale uwierz, że już szukałem na mnóstwo różnych sposobów. W sumie na prawdę parę ładnych godzin przeszukiwałem internet i grafikę google.

Ogólnie to już od kilku lat szukam tej gry i ciągle nie mogę jej znaleźć ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...