Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Elfem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich ;) Mam problem z Elfem próbowałem już wszystkiego i nie mam sił do tego i nie mam pojęcia jak zrobić próbowałem wszystkich zgodności ze sobą jak i elfa tak i tibi wiecznie to samo nawet po przez urouchomienie jako administrator mimo że uruchomiłem Tibie z danego ots wyskakiwało mi uruchom tibię ale to nie koniec przy próbach Crackowania żeby Bot działał od razu wyskakuje mi takie coś: 

http://screenshooter.net/2432382/odtnncv

jak tylko klikam w Crkacka ale to nie wszystko wyskakiwał też inny błąd lub crack nie otwierał się tylko znikał to też dziwne.

hu8t.jpg

Opublikowano

Z Evolution też robiłem nawet ze strony Brazilijskiej pobierałem ;) i też to samo miałem od czego to zależy co muszę dokładniej zrobić krok po kroku ? ;>

Włączyć ElfBot Crack, wybrać loadera i tibię.

Opublikowano

Z Crackiem dalej mam problem a mam pytanie Posiada moze ktoś z was Scraconą wersje Elfa ? bo zostało rozpracowane jak włączyć go mam lecz tylko trial na 3 dni co mnie nie interesuje ;)

hu8t.jpg

Opublikowano

A na pewno podajesz dobre ścieżki do Tibii 8.60 i loadera w cracku Evolution? Spróbuj jeszcze raz i jak będzie jakiś błąd to pokaż.

Opublikowano

Bo Cracka jak chce otworzyć to wyskakuje to co wkleiłem jako screena na samej górze ;/ więc nie wiem jak to zrobić dlatego może ktoś z was posiada wersje już scracowana którą może wrzucić na hosting ? ;>

hu8t.jpg

Opublikowano

Ten ze ss to nie By Evolution - zrób z Evolution. A co do wrzucenia, nie działał by Ci taki na 90% bo każdy gdzie indziej ma loadera i Tibie.

Opublikowano

Gram na Candy elf już mi się włączy tylko problem tkwi wersji że nie chce mieć na 3 dni triala ;) Kolega wyżej też napisał poradę (Komornik) ^^ Gdy też w cracku chce zmienić żeby działał z Windowsem XP i otworzyć go jako Admin Crack zdarzy zniknąć z miejsca gdzie go wypakowałem.

Próba otwarcia jako Admin plus na zgodności Win XP SP 3 wyskakuje takie coś: http://screenshooter.net/2432382/jedejen

hu8t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...