Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost.pl vs Lvlup.pro? Może inny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dylemat. Mogę zakupić na fiberhoście za 21zł serwer gold(2gb ramu) i za 30zł na lvlup.pro to samo. Gdzie kupić? wiem że na lvlup.pro czasem po reload wywala serwer, ale ma od razu dawane rangi po kupnie (nie wiem jak na fiberhost) Macie inne propozycje może? uzasadnijcie je. Serwer do 35zł chciałbym. Daje lajki za odpowiedzi;p

Opublikowano

Wedlug mnie fiberfost

Mam tam serwer i niewidzę aby były jakie kolwiek lagi

Opublikowano

"UZASADNIAM: IESTEM GIMPEM I NIE UMIEM"

Po pierwsze polecasz ten hosting a nawet nie masz tam serwer,mistrz nabijania postów. Jest to nowy hosting nie przetestowany i pojawił się z du**.Nie chciałbym tam serwer'a nawet za free.A lvlup jest znane i przetestowane autorski panel a nie kupny <3

@_Piotr_
Nie chce Ciebie obrażać ani hostingu ani się chwalić ale gdybym chciał i miał czas,tracić na głupoty to mógłbym mieć z 20 takich hostingów,reklama google adwords,youtuberów tylko po co mam wkładać mój czas,pieniądze jak nie jest mi to potrzebne,osobiście polecam: lvlup.pro i serwery dedykowane ovh :)

Opublikowano

Ja akurat posiadam tam serwer już od miesiąca i nie było żadnych problemów. Hosting się rozwija i nie stoi w miejscu. Jeśli nie testowałeś serwera to jak go możesz nie polecać? Ogarnij się...

Opublikowano

Tylko i wyłącznie sored.pl...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Polecam na sored.pl
Ale nie polecam na FireHost...Czasami nawet wylaczaja maszyne,ich oferty sa strasznie oszukane.Jedynie co to plus ze jest dobry kontakt z administracja ich hostingu.

Opublikowano

Polecam na sored.pl

Ale nie polecam na FireHost...Czasami nawet wylaczaja maszyne,ich oferty sa strasznie oszukane.Jedynie co to plus ze jest dobry kontakt z administracja ich hostingu.

Aby opisywać wydajność należy serwer wykupić :) Konkurencja może bycć ale bez przesady...

Opublikowano

"UZASADNIAM: IESTEM GIMPEM I NIE UMIEM"

Po pierwsze polecasz ten hosting a nawet nie masz tam serwer,mistrz nabijania postów. Jest to nowy hosting nie przetestowany i pojawił się z du**.Nie chciałbym tam serwer'a nawet za free.A lvlup jest znane i przetestowane autorski panel a nie kupny <3

@_Piotr_

Nie chce Ciebie obrażać ani hostingu ani się chwalić ale gdybym chciał i miał czas,tracić na głupoty to mógłbym mieć z 20 takich hostingów,reklama google adwords,youtuberów tylko po co mam wkładać mój czas,pieniądze jak nie jest mi to potrzebne,osobiście polecam: lvlup.pro i serwery dedykowane ovh :)

Hosting nie jest świeży, na innym temacie polecałeś krzak "other.pl". Hmm to daje do myślenia. My istniejemy już od dawna. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Polecam na sored.pl

Puste argumenty nic ci nie dadzą. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Tzn. Nie przekonują.

Opublikowano

Hosting nie jest świeży, na innym temacie polecałeś krzak "other.pl". Hmm to daje do myślenia. My istniejemy już od dawna. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Puste argumenty nic ci nie dadzą. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Tzn. Nie przekonują.

No to najwidoczniej macie słabą reklamę bo usłyszałem o was (hostingu) jakiś tydzień temu. :)

Opublikowano

mmm to moze ja sie wypowiem :P mam spore w tym doswiadczenie :P co do fiberhost to mam mieszana opinie popelnie dosc czesto bledy i maja sporo rzeczy do ogarniecia ale nie powiem supporta maja naprawde w porzadku w miare szybko odpowiadaja ale co do maszyn i uslug to juz troche wymiekaja co do pvp jest calkiem wporzadku co do supporta to nie bardzo wiem bo maly kontakt z nimi mialem ale serwery zazwyczaj stabilne wiec gdybym mial wybrac jedno z tych to raczej wybralbym pvp chodz wolalbym (tak jak to zreszta robie ) kupic prywatnie maszyne i postawic na kolokacji :) i w sumie dzieki temu ze badam ten rynek moze i wypuscic swoje hostingi do mc :P ale to niewiem niewiem musialbym pierw panel napisac xD a nie bardzo czasu mam  :P 

Opublikowano

Kup lepiej VPS niebieski na speedhost.pl

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Jak najbardziej polecam LvlUP. 

Miałem tam serwer, wszystko śmigało tak, jak trzeba.

Opublikowano

SoRED.PL, bardzo wydajne maszyny, ładny design strony/itemshop'u. Bądź FireHosting.PL dość tanie serwery, pomocna administracja, oraz wydajne serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...