Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać?

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę zacząć od nowa grać na rlu w Tibie. Mam pytanie gdzie grać. Serwery teraz opustoszały (jedynie na Aurorze i Aurerze grają ale nie chce stać w kolejkach a niemam pacca). Chcę pograć na serwerze Non-PvP. Gdzie gra dość dużo osób? :)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Teraz najwiecej osob na Refugi z non pvp + jest tam gosciu co robi live na twitchu z tego serwera i jak go tam followujesz to ci da z 50k ;)

Możesz napisać coś więcej o tym gościu? :D Jaki link do tego twicha jak zagadać żeby dał coś kasy? :D

sygna1.png

Opublikowano

Na Candii też gra się dość fajnie. Cała masa polaków.

Osób online też nie jest mało. Zawsze jest z kim pogadać.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Możesz napisać coś więcej o tym gościu? :D Jaki link do tego twicha jak zagadać żeby dał coś kasy? :D

Jeżeli chcesz, to mogę dać Ci 25k, bo jednak N-pvp nie jest dla mnie i mi się już te grosze nie przydadzą.

Zawsze będziesz miał na start, oczywiście mowa tu o Refugii.

Opublikowano

Secura... Praktycznie Polski serwer i do tego non stop zaludniony. Co prawda nie licz tam na jakiś kosmiczny exp bez żadnych "wspomagaczy" bo boty były, i będą :P

Opublikowano

Ja polecam Thorie władzę ma w sumie jedna gildia która ma wywalone na to gdzie expią niskie lvle (8-150) :rolleyes:

Po 1. Jest to Open PvP

Po 2. Szukam serwera z duża (w miarę) ilością ludzi ;d

Secura... Praktycznie Polski serwer i do tego non stop zaludniony. Co prawda nie licz tam na jakiś kosmiczny exp bez żadnych "wspomagaczy" bo boty były, i będą :P

Gra tam trochę miej osób niż na Refugii więc chyba tam zaczne ;D

sygna1.png

Opublikowano

Śmiało zapraszam :) Co prawda nie gram tam już od pewnego czasu, ale zawsze atmosfera na World Chacie itd była zawsze na plus, ludzie chętni do pomocy itd :)

Opublikowano

Gralem na Securze i szczerze mowiac odradzam na poczatek bez pacca jest strasznie ciezko, ceny sa kosmiczne

A gdzie masz taniej? :) Serwer też już ma trochę "lat" ale ceny utrzymują się mniej więcej w stałej cenie :P Dobrym przykładem jest że kończąc grę kupiłem 2x Paladin Armor i 1x BoHy tak żeby w razie powrotu do gry sprzedać drożej i wyjść na plus... Mimo że minęło wtedy jakieś pół roku to zarobku z tego miałem jakieś ~2-3k? Ceny stoją cały czas w miejscu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...