Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stabilność serwerów po failu Mojang - 26.03.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, prowadziliśmy serwery na wersji Spigot 1.7.2-R0, lecz po wczorajszym failu Mojangu&Spigota wszystko sie zmieniło. Po właczeniu serwera na nowo niestety żaden plugin praktycznie nie działa poprawnie (co jest bardzo smutne), lecz co najwazniejsze działa ogromnie nie stabilne (potrafią one jeść nawet 300% procesora przy 5 graczach). Podobnie jest na silnikach Bukkit oraz Spigot 1.7.2.

A jak u was to działa?

Opublikowano

ja nie odczułem żadnego spadku wydajności a serwer mam postawiony na mcpc+ i nawet mody nie przeszkadzają

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Jakim failu? Chodzi o ten ferment "serwery api spigota"? ;)

Sciagnij stabilny build. Ostatnie buildy zawieraly duzo bledow

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Niestety,plugin który mam (autologowanie) od dziś 28-03-2014 nie działa w ch** błędów i wywala przy 1 graczu. GZ MINECRAFT

nic nie jest idealne, każda gra/program ma błędy które prędzej czy później i tak wyjdą na jaw więc niema tu co obwiniać mojangu/minecraft'a, twórców bukkita, spigota i innych silników oraz twórców modów i pluginów.

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

osobiscie dla mnie serwery działaja okropnie, spadaja TPSy i wiekszosc pluginów odmawia posluszenstwa. Mam nadzieje ze jak najszybciej wyjdzie stabilna wersja Spigota

Opublikowano

Mam kilka serwerów ale nic się nie dzieje. Działają tak jak działały i wszystko jest ok. Nie wiem o co Wam tutaj biega.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

To pozno to odkryliscie ;))

Chyba oczywiste ze ma prawo. Nie bez powodu przy buildzie na 1.7.2 jest napisate beta

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...