Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Switchbota na Invorie

Igluskas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam działającego switch bota na serwer prywatny "invoria".  (Te normalne switch boty nie działają na invorie.)

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

@2up właśnie ten mi nie działa ponieważ ten priv ma jakąś blokade i kiedy właśnie wrzucam ten plik .mix do folderu z grą to przy odpalaniu gry piszę "usuwam switchbot.mix" czy coś takiego i gra się normalnie uruchamia. 

@up właśnie chodziło mi o to co napisałem wyżej, teraz sprawdzę czy działa ten bot co podesłałeś i dam edita.

@Edit ten bot również nie działa, poniżej wstawie ss może wiecie jak pominąć tą blokadę 

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

@up mógłbyś mi powiedzieć jak on dokładnie działa? chodzi mi o to, że pobrałem wszystko śmiga normalnie, lecz nie zmienia bonusów. wiem, że bs musi działać, ponieważ stoi bardzo dużo ludzi koło sklepu ze zmiankami (glownie z 1 lvlem) i jak pisze im na PW to nie odpisują. mam umieszczoną zbroję w 1 slocie w ekwipunku i powinno zmieniać, lecz nic się nie dzieje ;/

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Wiec tutaj masz dziala na 100%

scan

robisz tak na dwa ostatnie sloty w pierwszym eq i drugim dajesz zmianki (za kazdym wlaczeniem tylko raz) i wtedy w ostatnim okienku dajesz zaladuj zmianki i potem bedzie ci zmieniac trzeba tak zrobic gdyz id zmianek na invori jest inne niz wszedzie :D milego zmieniania :P

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie! Jestem głupi i dziękuje wszystkim za odpowiedzi (nagrodzę lajkami). Po prostu w Invorii jest wbudowany switch pod przyciskiem "F5".  Można zamknąć

jmm0xku1w3y4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...