Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Kupon na DARMOWE frytki w MCD !

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Ostatnio mcdonalds wydało swoją oficjalną aplikację na androida , windows phone  i IOS'a.

Więc aby otrzymać kupon na frytki wystarczy pobrać aplikację na swojego smartphona

IOS:

https://itunes.apple.com/pl/app/mcdonalds-polska/id820210761

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.tribalddb.mcdonalds.app.android

Windows phone:

http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/mcdonald-polska/bcaec600-f458-49ef-93ac-a508938e044f

Pobieracie , odpalacie aplikacje i możecie zauważyć że pokazał wam się  kupon na darmowe frytki.

UWAGA ! na pokazanie kuponu sprzedawcy mamy tylko 15 sekund !

Smacznego :D

Opublikowano

Właśnie nie wiem ;/ Jutro idę do maka zobaczę bo jeśli nie to można np. przez te 15 sek nagrać jakąś aplikacją ekran i potem pokazywać samo nagranie, albo jakiegos ss'a :P

Opublikowano

Co za ludzie mają okazje dostać darmowe frytki i do tego jeszcze myślą jakby tutaj ojebać sprzedawcę na darmowe frytki... Poland

Równie dobrze możesz napisać że nie dość że możemy grać za darmo w niektóre gry to jeszcze używamy cheatów/bugów.. MPC forum

Opublikowano

Tak to działa, razem z kolegą to pobraliśmy poszliśmy do najbliższego mc i działało :P, pokazujecie tylko i u nas mówił że okej i nam dał.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

jak widze wasze próby oszukania sprzedawcy to aż mnie miota, osrane dupy macie tak?

świetny tutorial, no przecież 4 zł na frytki to kupa hajsu

Opublikowano

Te frytki to i tak takie gówno, że strach do ust wziąć, sam tłuszcz, kalorie, 0 wartości odżywczych. Ja praktycznie nie jadam w takich miejscach, ale może komuś się przyda.

Opublikowano

spaliłbym się chyba ze wstydu przed innymi ludzmi

Co za ludzie mają okazje dostać darmowe frytki i do tego jeszcze myślą jakby tutaj ojebać sprzedawcę na darmowe frytki... Poland

normalnie lałem z tego ale to sama prawda :P

Opublikowano

Hehs co wy macie za problemy nie pasuje nie używajcie, ja też nie jadam w maku ale może komu innemu się przyda?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurwa...... darmowe frytki sie zachciało xD Na marginesie dopowiedz, że przed chwilą miałeś też na 40x cheesburger, wuchte wieśmaców, wrapów w pizdu, a zestawów dla dzieci to od chuja i jeszcze troche xDD

Ja pierdole, w tym kraju nie dostaniesz nic za darmo..... zrozumcie to ludziee

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Działa mój kumpel sciagnal sobie gifa takiego na telefon i dal nam w  5 osob darmowe frytki i ile chcemy mozemy tak robic xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...