Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić 10 milionów$

TenStylOdSuba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem czy tylko ja tak mam bo jak koncze ucieczke to przez te 7-15 min to mi sie naladuje tylko 20-30 DONE jak to naprawic ????

Opublikowano

Siema mam z tym czitem problem gdy mi dochodzi do 500 to albo sie zatrzymuje i juz wiencej nic nie idze albo, normalnie doda mi levla i kase części umieje, itd ale nie moge kupowac samochodów a po gdy resetne nfs to nie  moge sie zalogowac bo piszę Uwierzytlenie jest chiwlowo niedostępne. Spróbuj póżniej. ;/

Opublikowano

Siema mam z tym czitem problem gdy mi dochodzi do 500 to albo sie zatrzymuje i juz wiencej nic nie idze albo, normalnie doda mi levla i kase części umieje, itd ale nie moge kupowac samochodów a po gdy resetne nfs to nie  moge sie zalogowac bo piszę Uwierzytlenie jest chiwlowo niedostępne. Spróbuj póżniej. ;/

Banują :) Uwierzytelnianie oznacza czasową blokadę konta (trwa ona zwykle nie dłużej niż 7 godzin), później najprawdopodobniej konto zostanie zablokowane na zawsze.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W gruncie rzeczy takie porady wiele nie wnoszą, chyba ze ktos dopiero zaczyna grac.

Wiesz... w marcu (data założenia tematu) mało kto wiedział jak używać tej funkcji. Teraz może się to wydawać banalne, lecz mimo to poradnik jest przydatny (szczególnie dla nowych graczy) i wielu użytkowników często po niego sięga.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Można za to dostac bana ?

bot te done strasznie wolno nabija co z tym zrobic? 1 done ok na 2 min mi nabija

Można, ale póki co jest to najbezpieczniejszy bot (najlepiej nie nabijać zbyt dużo, żeby nie rzucać się w oczy).

Bot przejeżdża 1 ucieczkę w minutę, dlatego tak wolno chodzi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja mam takie pytanie co do tego Team Escape którego włączamy za pomocą Page Down, mianowicie jeżeli przejadę ucieczke drużynową i nabije powiedzmy te 70 Done to czy mogę to jakoś zresetować inaczej niż odpaleniem na nowo gry i cheata? Odpalanie co chwilę gry jest dla mnie uciążliwe pod tym względem że za każdym włączeniem NFS w launcherze inicjalizuje i pobiera pliki co zajmuje po 20 min. Jeszcze mam pytanie dotyczące ucieczek drużynowych czy na nagrody i kasę ma wpływ to pod jaką klasę jest ta ucieczka np. czy więcej kasy dostane za ucieczkę klasy A a mniej kasy za klasę E? Od razu mówię że jestem świadomy tego że więcej dostanę jeżeli nikogo nie złapią.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie co do tego Team Escape którego włączamy za pomocą Page Down, mianowicie jeżeli przejadę ucieczke drużynową i nabije powiedzmy te 70 Done to czy mogę to jakoś zresetować inaczej niż odpaleniem na nowo gry i cheata? Odpalanie co chwilę gry jest dla mnie uciążliwe pod tym względem że za każdym włączeniem NFS w launcherze inicjalizuje i pobiera pliki co zajmuje po 20 min. Jeszcze mam pytanie dotyczące ucieczek drużynowych czy na nagrody i kasę ma wpływ to pod jaką klasę jest ta ucieczka np. czy więcej kasy dostane za ucieczkę klasy A a mniej kasy za klasę E? Od razu mówię że jestem świadomy tego że więcej dostanę jeżeli nikogo nie złapią.

Nie musisz restartować gry. Jeśli chcesz ukryć funkcje trainera - naciśnij "Insert".

Na gotówkę, którą otrzymamy za ucieczkę drużynową składa się:

- typ ucieczki (ogólnodostępna czy zastrzeżona dla danej klasy - za tą drugą otrzymujemy więcej gotówki),

- ilość wykorzystanych nakazów,

- liczba zawodników (im więcej tym lepiej).

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...