Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idziemy do golda i wyżej! ;)

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha ja bym nie wytrzymał, czekam na dalsze ss, powodzenia.

Trzeba, to trzeba. Jak się trafi ktoś, kto nie zaprzecza mida, a potem nagle "No, I go mid", to co? Ma być duo, skoro picknął. Poszedłem na supporta. ;)

gy5lq5.jpg

343731479829004887779.png

Opublikowano

Słaba farma w ostatniej. 46 min i 159 cs.

Takie trollpicki na supporcie to dobre rozwiązania są, dzisiaj miałem cassiopeje na supportcie i gg było ;d

Opublikowano

Słaba farma w ostatniej. 46 min i 159 cs.

Takie trollpicki na supporcie to dobre rozwiązania są, dzisiaj miałem cassiopeje na supportcie i gg było ;d

Tak, wiem że słaba farma. Ciężko się lasthitowało w early, bo 0 spell vampa, a pantheon haras z Q. Potem latanie po mapie, bo fighty były, wiem że farmą nie błysnąłem.

Jeśli chodzi o support Yasuo, to Yasuo był już picknięty przez kolegę, żeby się wymienić. Nagle typ niżej pisze, że on idzie na mida i nie puści nas. Więc mu dałem tego mida, a ja poszedłem na "supporta". Brałem trochę farmy, czego nie ukrywam. Nic bym w grze nie zrobił bez niej.

Opublikowano

720ivc.jpg

l1lok1.jpg

czv77y.jpg

0t6mmx.jpg

4djhud.jpg

yg327p.jpg

hd1yot.jpg

th9dw0.jpg

nfz6g0.jpg

vkcxqc.jpg

3lm8ad.jpg

Duo z kolegą ;) Premade na bocie. (Przez wszystkie te mecze)

Opublikowano

aako8l.jpg

yfmp14.jpg

Gratulacje golda :) ja chcę wyjść z platyny ale nie daje rady ;/ Byłem w I spadłem do III byłem w III wbiłem do I -.- potem do V i II i tak skacze :) Udanych gier.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Gratulacje golda :) ja chcę wyjść z platyny ale nie daje rady ;/ Byłem w I spadłem do III byłem w III wbiłem do I -.- potem do V i II i tak skacze :) Udanych gier.

Dzięki, może coś z tego w końcu wyjdzie. Bo taki lose streak miałem, że to porażka. Staty na plusie, wszystkie teamfighty, to zabijałem po 2-3 osoby, wszystko szło mi łatwo, roamowałem i gankowałem. Co z tego, skoro to przegrane...

Tutaj było pięknie, wygrywaliśmy i ktoś się wrzucił (nie tank), reszta za nim i popadali... - Ryze top

2uegjh.jpg

Opublikowano

Nie widziałem jak grasz ale musisz poprawic farme, na bicie do 20 minuty juz powinieneś miec te 150 cs a do 30 minuty te 230.

Ciągle muszę chodzić i pomagać na midzie, bo walczą niektórzy sami, żeby nie przegrać gry to muszę łazić za nimi.

Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia z farmy i muszę ją ogarnąć, jednak już w pewnej minucie muszę zejść z linii i być przy drużynie.

Będę się starał wyciągać więcej i może w następnych wklejonych grach coś wrzucę.

Opublikowano

0/4 w early, nie było ss i zabijali mnie na blue, bo przychodzili. Byłem flamiony przez całe early, ale grunt to spokój. Skończyło się 16/7

Wbijałem się w 5 jako pierwszy, dostałem focus i ultowałem do adc, kiedy reszta zabijała resztę. Po zabiciu adc zostało jeszcze 2 i dobijaliśmy. 

3-4 takie akcje i wygraliśmy. ;)

uii0mg.jpg

Jinx afk. Rozgrywka 4v5. Pushowali nas jak nie wiem. Master nam to wygrał. Ja hookowałem ciągle po jednej osobie i zabijaliśmy ich 4v2 albo 4v1. Tak zostali powykańczani, master nafeedowany i walki 4v5 i wygraliśmy. ;) Ryze bardzo dobre grał, robił nieziemski dmg. Mieliśmy świetne zgranie, wszyscy myśleli w tę 4.

Czemu składałem statika? Bo potrzebowałem 1v2 wydefować bota i coś ugrać. Udawało mi się to nawet i możecie wierzyć, lub nie, ale ten statik był świetny. Bez niego bym linii nie mógł odpushować.

pu0fzu.jpg

Opublikowano

mało farmiłeś trochę w kha zixach

te 1 grę to ci evelynn przegrała

Właśnie nie wiem, co robię źle.

Farmię w jungli, przychodzę na ganki, po zabiciu wezmę trochę cs.

W late na fightach staram się brać farmę i co chwila wchodzić do jungli, kiedy nadarzy się okazja.

I tu właśnie nie wiem czemu, ale tak to wygląda. ;/

Kolejna gra. Było 2 ludzi na Curse Voice, to miło było pogadać. ;) - Tym razem Kha'zix pod dps'a.

eetcpp.jpg

Opublikowano

3bxahn.jpgczd1bi.jpgJa nie mogę... I tak ciągle! Raz wygram i następny mecz przegrywam. Jak tu grać? Pytam się poważnie i niech ktoś mi odpowie. Ciągle mam ludzi w teamie, do których można mówić, a oni i tak mają to gdzieś. Enemy zawsze firstblood, nie ma inaczej. Przychodzisz na ganki miliard razy, enemy się cofa, bo nie ma warda na bocie. Przez całą grę kazałem botowi kupić pinka, bo ja nie mogłem, nie zrobili tego, nie słuchali nawet. Przychodzisz znowu na ganka, to zabijasz, a kompan pada, bo on chciał wziąć killa mając tylko kilka HP. Nikt się mnie nie słucha i ZAWSZE pada. Niech ktoś mi powie co zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...