Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idziemy do golda i wyżej! ;)

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy dam radę dojść wyżej, niż do golda, jednak mam nadzieję, że jak popracuję jeszcze, to mi się uda. :)

Nie będę wstawiał wszystkich gier, bo to bez sensu. ;)

Jak ktoś pamięta, to byłem w brązie i próbowałem wejść do silvera. Zdobyłem tę dywizję już jakiś czas temu:

2n01z6.jpg

Wczoraj (26.03.2014) udało mi się wejść do Silvera II:

bgw5ek.jpg

A od teraz wstawiam aktualne rozgrywki! ;)

bhffj0.jpgMiałem bardzo miły team. Prawie miałem pentakill, jednak mi go zabrała ashe, nieumyślnie. Z resztą padałem i chciała mi pomóc. ;) 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Graty. Mam nadzieje ze nie będziesz płakać na forum że miałeś noob team jak to robią ludzie z forum. Liczy się podejście do tych ludzi. Życzę więcej sukcesów.

Opublikowano

Graty. Mam nadzieje ze nie będziesz płakać na forum że miałeś noob team jak to robią ludzie z forum. Liczy się podejście do tych ludzi. Życzę więcej sukcesów.

Albo wyboostowali cię albo siedzisz w bronzie, wejdź do dywizji gold/ platyna a zobaczysz co znaczy napisanie "noob tim", jK tam tacy idioci grają.

Opublikowano

Albo wyboostowali cię albo siedzisz w bronzie, wejdź do dywizji gold/ platyna a zobaczysz co znaczy napisanie "noob tim", jK tam tacy idioci grają.

Brąz - źle, silver - źle, gold - źle, platyna - źle

"Tu źle i tam nie dobrze" Najlepiej grać duo i mało będzie takich sytuacji. Jak grałem u kolegi z golda 6 meczy, to bodajże 4 z nich wygrałem.

I powiem, że nawet mi się tam podoba, bo nie ma flamu. Więc wiesz, po prostu trzeba umieć się przyzwyczaić do takich ludzi. ;)

Opublikowano

Graty i powodzenia, pnij się w górę(może Cię przegonie i pierwszy wejdę do golda, aktualnie SIII, ale byłem w II, niestety spadłem przez "nob timy") :)

graphic.png

Opublikowano

Graty i powodzenia, pnij się w górę(może Cię przegonie i pierwszy wejdę do golda, aktualnie SIII, ale byłem w II, niestety spadłem przez "nob timy") :)

Wiesz, zdarza się, Ci powiem. ;) Sam nie dasz rady wygrać całej gry, choć są takie chwile. Jednak wystarczy wziąć kogoś, kto może wyccarować i jest bardzo mocny w teamfightach. Zdarza się, że Cię nie wpuszczą. Dlatego czasem ciężko z tego wszystkiego jest wyjść. Tutaj podam przykład, jak przed chwilą rozegrałem grę Jaxem.

dybpxd.jpg

Przegrywaliśmy totalnie, jednak enemy chciało mi za wszelką cenę pushnąć topa i zszedłem tylko kilka razy. Potem w late rzucałem się na ich adc i nie było problemu z teamfightami. Wyfeedowali się moi dzięki lekkiej mojej pomocy i skończyło się sukcesem. ;) Tobie też życzę powodzenia!

Opublikowano

Ten meczyk tym yasuem to chyba jakiś fajny junglerek grał wukongiem Kappa

Powodzenia do golda ale tam lepszych rzeczy niż w silverze nie doświadczysz

Opublikowano

Ten meczyk tym yasuem to chyba jakiś fajny junglerek grał wukongiem Kappa

Powodzenia do golda ale tam lepszych rzeczy niż w silverze nie doświadczysz

Dobrze grałeś. ;) A mi się wydaje, że tam właśnie lepiej, niż w silverze. Gram już któryś raz z tymi goldami i gra mi się bardzo przyjemnie. Nie widzę flamu, a jak poradzę sobie sam na linii, to reszcie pomagam i każdy sobie radzi, jak nie w early, to w late. Jakoś to idzie. ;) Dlaczego uważasz, że w goldzie gorzej? 

0r0sdl.jpg

Kolejny mecz duo z Waterrr z golda. ;)

@up: Dzięki, Tsol. ;) Tobie też życzę powodzenia.

Opublikowano

Gratuluję. Jak tak dalej pójdzie, to już niebawem Goldzik :) Ale najgorsze są serie... <_<

Opublikowano

Gratulacje dla Ciebie oraz powiem Ci, masz duzego farta.. barto duzego, ze nie trafia sie Polish Team albo noobki.. Ja nie wiem dlaczego ,ciagle mam przegrane gry, ciagle.. albo feeduja, albo wychodza z gry..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Gratulacje dla Ciebie oraz powiem Ci, masz duzego farta.. barto duzego, ze nie trafia sie Polish Team albo noobki.. Ja nie wiem dlaczego ,ciagle mam przegrane gry, ciagle.. albo feeduja, albo wychodza z gry..

Też tak miałem, ogólnie tak było w każdej praktycznie grze. Jednak teraz gram praktycznie tylko duo. Trzeba nawiązać kontakt z drużyną. Czasami zdarza się, że jak widzę, że to Polacy, to wbijam do nich na ts. Wtedy gra się o wiele przyjemniej i gra daje fun. ;)

Kolejna gra:

Enemy firstpick wziął Yasuo, trzeba było sobie radzić, a jak już niektórzy wiedzą, to Yasuo jest moim ulubionym championem na mida.

Jesteśmy już w Silver I ;)

g7h59e.jpg

Opublikowano

Też tak miałem, ogólnie tak było w każdej praktycznie grze. Jednak teraz gram praktycznie tylko duo. Trzeba nawiązać kontakt z drużyną. Czasami zdarza się, że jak widzę, że to Polacy, to wbijam do nich na ts. Wtedy gra się o wiele przyjemniej i gra daje fun. ;)

Kolejna gra:

Enemy firstpick wziął Yasuo, trzeba było sobie radzić, a jak już niektórzy wiedzą, to Yasuo jest moim ulubionym championem na mida.

Jesteśmy już w Silver I ;)

g7h59e.jpg

Gratki, widzę ładnie idzie i zaraz Goldzik :P

Opublikowano

Nie gram full AD kha, jak to robią inni. I tak mam duży dmg, a muszę przeżyć w teamfightach. Potem składałbym omen.

Tu kolejna gra:

ys3pl5.jpg

Po prostu... nie wiem jak to skomentować.

Opublikowano

No ja też przed chwilą 2 gierki 15:5 i 10:3 i lose przez spierdoliny.

Najważniejsze to nie tracić motywacji i ducha walki, nie zapominaj o zignorowaniu pedofilów, bo potem jeszcze gdzie trafisz an nich w kolejnych grach :D

Opublikowano

Mid Yasuo ;)

8mlcfb.jpg

Yasuo support, ponieważ trollpick był i nie chciałem rujnować gry.

pq13wz.jpg

hahaha ja bym nie wytrzymał, czekam na dalsze ss, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...