Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geje?

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDDDDD, tak samo pedofile. Przecież to też człowiek, jeśli uzna za ciekawy film jak się gwałci dziecko, to czemu nie może być na yt? Nikt ci nie każe tego oglądać.

To się zgadza.

Niech te całe pedalstwo, gejostwo i pedofilstwo będzie na zachodzie, ale nie u nas ....

Ruskie wiedzą jak postępować z takim czymś.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypierdalac z tymi osobami chorymi psychicznie. Ogladanie ich to pogwalcenie moich praw zawartych w konstytucji, takich to sie leczy pociskami.

Ps.

Dlaczego mowi sie pedaly a nie geje. Bo gej kojarzy sie z czyms pozytywnym.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Wypierdalac z tymi osobami chorymi psychicznie. Ogladanie ich to pogwalcenie moich praw zawartych w konstytucji, takich to sie leczy pociskami.

Ps.

Dlaczego mowi sie pedaly a nie geje. Bo gej kojarzy sie z czyms pozytywnym.

Takich jak ty leczy się pociskami, oni sa sweet.

Opublikowano

@2UP Płeć: Kobieta. Wszystko jasne, że są dla Ciebie fajni tak jak dla facetów (większości) lesbijki.

Jako, że zacząłem temat to dodam, że nie powinno się z tym afiszować na ulicy, bo to jest zwyczajnie obrzydliwe do tego dzieci mogą patrzeć ;-;

Filmik dałem tylko do porozmawiania o nim a nie o pedofilach jak tam wyżej piszecie.

Są spoko, po prostu ich toleruję tak samo jak i lesbijki. To, że jestem kobietą nic nie zmienia. Geje czasem mają więcej oleju w głowie niż niektórzy hetero. ^^

Opublikowano

Geje czasem mają więcej oleju w głowie niż niektórzy hetero. ^^

Skoro, tak to czemu są gejami?  :rolleyes:

Opublikowano

Nie mogą usunąć bo wtedy to homofobia xDDD
jebać.

Love is love, zalegalizujmy pedofilię, księża kochają dzieci, dlaczego mielibyśmy przeszkadzać ich wolności i miłości xD

shoob.png

Opublikowano

Mnie najbardziej martwi ilość wyświetleń tego filmiku, jego ocena i ilość subów kanału który go dodał.

Jaki powód można wybrać przy zgłaszaniu tego filmu na YT? Bo nie znalazłem nic o obrażaniu poglądów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up ja dałem treści budzące odrazę.

Oni mają filmik jak ogłaszają się, że "TO" robili :)

Więc to już jest raczej dziwne, jeżeli ktoś nadal uważa, że pokazywanie jak się całują 2 chłopców lub opowiadanie, że uprawiali seks jest normalne to serio, nie wiem co z wami :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

@up ja dałem treści budzące odrazę.

Oni mają filmik jak ogłaszają się, że "TO" robili :)

Więc to już jest raczej dziwne, jeżeli ktoś nadal uważa, że pokazywanie jak się całują 2 chłopców lub opowiadanie, że uprawiali seks jest normalne to serio, nie wiem co z wami :P

Jak hetero robią to samo to jest niby normalne?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

TE CEBULAKI W TEJ POLSCE, BOLI WAS TO ŻE ONI MAJA PRZYNAJMNIEJ KOGO RUCHAĆ NIE TAK JAK WY. 

My wolimy nie mieć wcale osoby do takich rzeczy niż mieć kogoś tej samej płci.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Są spoko, po prostu ich toleruję tak samo jak i lesbijki. To, że jestem kobietą nic nie zmienia. Geje czasem mają więcej oleju w głowie niż niektórzy hetero. ^^

Sad but true...

My wolimy nie mieć wcale osoby do takich rzeczy niż mieć kogoś tej samej płci.

Dlatego chyba wolę być samotnikiem, a jeśli ktoś uważa że bycie samotnikiem jest przejawem choroby psychicznej. To ja się spytam co nią nie jest...

Opublikowano

TE CEBULAKI W TEJ POLSCE, BOLI WAS TO ŻE ONI MAJA PRZYNAJMNIEJ KOGO RUCHAĆ NIE TAK JAK WY.

idz gimbusie pobiegac, takich jak ty razem z tymi pedalami powinno sie palic na stosie jak czarownice.

Twoj avatar wszystko wyjasnia

Opublikowano

Według mnie takie osoby powinno się zaakceptować i tyle. To jest uwarunkowane od samego początku i tego nie zmieni się. To, że ktoś jest innej orientacji, to nie oznacza, że musi być gorszy.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak hetero robią to samo to jest niby normalne?

jesli dla cieboe pedaly to rzecz normalna to wypierdalaj to brukseli i zyj swoimi nadziejami ze to normalne. To jest.kwestia czasu a.by znalazl sie nastepca hitlera i wybil tych pedalow

Opublikowano

jesli dla cieboe pedaly to rzecz normalna to wypierdalaj to brukseli i zyj swoimi nadziejami ze to normalne. To jest.kwestia czasu a.by znalazl sie nastepca hitlera i wybil tych pedalow

Nie chce wypierdalać do Brukseli. Wole, żeby cebulaki zamkneły mordy i to zaakceptowały albo niech sami wypierdalają, mi tu dobrze :)

Opublikowano

Nie chce wypierdalać do Brukseli. Wole, żeby cebulaki zamkneły mordy i to zaakceptowały albo niech sami wypierdalają, mi tu dobrze :)

Dziwny jesteś. To homoseksualizm nie jest normalny i powinien być tępiony.

Opublikowano

Nie, to nienawiść trzeba tepić. Homoseksualizm nie czyni żadnej, absolutnie żadnej szkody a nienawiść i homofobia owszem :)

Opublikowano

tak jak cejrowski powiedzial

Z debilami sie nie dyskutuje przed nimi sie broni i atakuje.

Przez ludzi takich jak hrabia14 ktory udaje milosiernego samarytanina to zwykly troll i lewak. Ta wasza lewaczyzna doprowadzila do upadku cywilizacji europejskiej. I do tego ze homo pedaly to normalnosc, nie ¡ homosie beda ztepieni i przesladowani na kazdym kroku

Opublikowano

Ja naprawdę nie rozumiem wszystkich, którzy chcą tępić takie osoby. Każdy ma prawo do miłości takiej, jakiej chce. Nas to nie powinno interesować... 

Wy, wszystkie feministki niczego nie rozumiecie.

Opublikowano

Nie dla Gejów ! chłopak dziewczyna normalna rodzina.

Jeżeli się kochają to czemu mają nie założyć rodziny? Jeszcze takie związki przetrwają dłużej niz heteroseksualne, których rozpadów w tych czasach jest od cholery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...