Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom graczy...

knockout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronze-Hai, how Can I Serve you  ?

Silver to nagorsza dywizja na Nordicu, graja tam tak jak ty napisales.

Lecz w Brązie... Nigdy sie nie nudzisz ! Moj kolega tam czeka na kazdego i wita z otwartymi rekami, zabawa na kazdym rankedzie, nie obejdzie sie bez Trolli i Afkow ale to przeciez Pierwsza Zasada naszej Gry !

JESTES LEPSZY-WYJDZIESZ.

Powodzenia w YoloQ.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bo nordic go gówno. W porównaniu z westem poziom jest drastyczny. 

dalej tak sobie wmawiaj :>>

@@nordic=west=na, jedynie gra w D1+ się różńi

musisz poprostu lepiej grać a wyjdziesz.

Opublikowano

@up

No ale na Koreanskim serwerze juz tak nie jest xD

Tam tymi swoimi paluszkami, graja lepiej na -30 lvl niz u nas w Goldzie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dzisiaj mecz oczywiście przegrany, yasuo na bocie brał farme tristanie która poszła afk, garen też poszedl gdy ją zobaczył, fiddle 0 ganków do końca meczu a na końcu weszli wszyscy i szli specjalnie padać. Nie rozumiem po co ludzie to robią ? Każdy ze statami 0/5 + ban na kilka godzin/dni itd , bo to bez sensu

Opublikowano

Ale poczekaj jeśli tu jest taki niski poziom to czemu nie wygrywasz "easy" każdego meczu ??? Jeśli przeciwny team też lami tak jak twój no oczywiście oprócz ciebie to ty uważasz że jesteś lepszy od niech. Więc ja nie wiem oco ci chodzi. 

x

Opublikowano

Tak na poważnie to nie mam pojęcia jaki jest gdzie poziom, gram EUNE i bardzo często spotykam się z wyzwiskami, trollami, AFK i często z sytuacjami "omg retard, report, ban noob, no play" i nie zawsze są to Polacy. Co do tego ktoś napisał, że na West są lepsze suppy, teraz tak napiszę, że ja często gram suppem (głównie Alistar) i uważam, że całkiem dobrze mi idzie w tej roli. Do niedawna grałem też coś na topie, ale po ostatniej grze z trollami i innego typu debilami chyba sobie odpuszczę całkowicie lola.

Co?

Opublikowano

a mnie tak ciekawi jedno.. autorzy tych tematow ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE maja retardow w teamie.. przeciwny team jest ok, TYLKO ICH JEST ZLY.

serio? wez rozped w kierunku sciany i wyhamuj dopiero na niej, moze Ci przejdzie. Ja siedze w brazie, a przenioslem sie na westa, bo mialem za free i jest spokojniej, nie ma tyle flame'u. mimo, ze nooby sie trafia, ale ja nie gram po to, by wyjsc do diaxa, czy cos, ale dlatego, ze lubie sie bawic. jak wygram, to ide na zwycieskiego szluga, jak przegram, to na szluga pocieszenia... i tego sie trzymam. jak napinasz, to odpusc gre do kolejnego dnia.

Opublikowano

No to podsumowując.

Na Nordicu BARDZO RZADKO są : Flamerzy, AFK'erzy, Trolle, Nooby i tak dalej.

Bo tak czytam i czytam i na to wygląda. I powiem Wam, że dobre 80% polaków, których spotykam w grze, to banda dzieciaków, którzy tylko potrafią rzucać kurwami.

@up

Też gram dla rozrywki, ale jeżeli przegrywam przez jakiś pajaców w/w to mnie krew zalewa. Jeżeli dzieją się dobre Team Fighty, ale jednak przeciwna drużyna była lepsza, to nic przeciwko temu nie mam.

Opublikowano

dalej tak sobie wmawiaj :>>

@@nordic=west=na, jedynie gra w D1+ się różńi

musisz poprostu lepiej grać a wyjdziesz.

No bardzo. Wmawiaj sobie dalej, że grasz w diamondzie.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Nie rozumiem skoro dostajesz flamerow i afkow to enemy team tez tak ma.. z reszta jeżeli grasz ponad twoja ligę masz 55% na wina. Aha jeżeli rak z twojej drużyny robi 0/10 lub afczy pociesz się tym ze ty za rok będziesz parę dywizji lepszy od niego a on nadal będzie siedział w bronze/silverze

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy płaczą na ludzi z rankedów...

Jeżeli macie się denerwowaç lub psuć innym rozgrywkę to odinstaluj LoLa.

Jestem w G2 (seria do G1) i nie spotykam trolli. Oczywiście zdarzą się AFKi lub słabi gracze, no ale to norma.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Jeżeli masz w team przysłowiowych noobów to po prostu nie graj sam staraj się grać w duo najlepiej jeżeli ty lub twój kolega będzie na midzie a ty np na junglie ponieważ mid/jungle tym się da wyccarować teraz gry :)

Opublikowano

Kurwa... Logiczne. Na Ameryce jest więcej smurf i w niższych dywizjach gra Ci się lepiej.... Czego nie można powiedzieć o EU... Soraka na jungle :E

Opublikowano

Problemem na Nordicu nie jest niski skill tak jak twierdzicie tylko przerosniete ego (zwlaszcza takich jak wy). Jak wygrasz gre to "ooo wycarrowalem, wygralismy dzieki mnie" a jak przegrana "nub tim, bg riot sux... fck nordic!11one!".

Opublikowano

Beke mam z takich tematow. "przegralem serie, ide sie wyzalic". Nie wazne ze na KAZDYM serwiew niskich ligach jest podobnke jesli chodzi o styl gry i flame... btw eune, euw > na pod kazdym wzgledem (m.in skillowym)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Przykro mi, ale jeżeli ja pickuje adc i patrzę, że 2 osoba też pickuje adc, to nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

Dobra, koniec dyskusji, temat do zamknięcia.

Opublikowano

Polecam euw, o wiele lepszy serwer od zbiorowiska cebulaków.

Opublikowano

Polecam euw, o wiele lepszy serwer od zbiorowiska cebulaków.

Ta tylko że jak ktoś ma kolegów na EUNE to chyba sam nie będzie nawalał w EUW a z jakimś duo da się wygrać na EUNE :)

Opublikowano

Ile jeszcze tych tematów z płaczem założycie? To tylko stereotyp że na Eascie ludzie grają słabiej, nie podoba się to wracajcie na Westa... A co do tego waszego elo hell to pomyślcie, chociaż przez chwilę... Jeśli tam są same retardy, a wy jesteście najlepsi, challengery mentalne etc to przecież w waszym teamie są 4 te "retardy" a w ich jest ich pięciu, czy to nie daje okazji do wyccarowania? Jeśli należycie wyżej to wyjdziecie, według mnie koniec tematu.

Opublikowano

Pisać podczas gry jest łatwo natomiast zrobić już nie. Kiedy twój team potrzebuje pomocy to mu pomagasz i nie zwracasz uwagi na to co się stanie z twoją linia gdy z niej zejdziesz. Twój team cię bardziej potrzebuje niż wieże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...