Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom graczy...

knockout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież poziom graczy na Nordicu to jakaś kpina...odkąd przeniosłem się z Ameryki jest jakaś masakra.

Tutaj na grach rankedowych gracze gorzej grają, niż na normalach na Ameryce (niekoniecznie 30 lvle)

Nie wspominając już o Trollach i polaczkach. Tylko w kółko czytam "report my team" "report,report,report", jak i falmerów...

Ostatnio 70% z gier mam same Przegrane. Mimo, że ja jako tako wychodzę ze statami/csem.

Czy tylko ja mam tak na eu? 

Opublikowano

Ostatnio 70% z gier mam same Przegrane. Mimo, że ja jako tako wychodzę ze statami/csem.

1- dlaczego czytasz to co piszę twój team, skoro są to same bzdury wyssane z palca?

2. Co z tego jaką masz farme, skoro dam sobie rękę uciąć że w momencie gdy ty zdobywasz farmę twój team potrzebuje cie bardziej, ot. na tyle że przegrywasz gre?

Największą zmorą nisko-poziomowych gier jest właśnie m.in. brak samokrytyki we własnych umiejętnościach, a najlepiej wytykanie je innym. Nie wiem czemu, ale gra na Twoim poziomie ogranicza się tylko do farmienia i gromadzenia zabójstw, nawet gdy w tym czasie gra mogłaby być wycarrowana.

Opublikowano

1- dlaczego czytasz to co piszę twój team, skoro są to same bzdury wyssane z palca?

2. Co z tego jaką masz farme, skoro dam sobie rękę uciąć że w momencie gdy ty zdobywasz farmę twój team potrzebuje cie bardziej, ot. na tyle że przegrywasz gre?

Największą zmorą nisko-poziomowych gier jest właśnie m.in. brak samokrytyki we własnych umiejętnościach, a najlepiej wytykanie je innym. Nie wiem czemu, ale gra na Twoim poziomie ogranicza się tylko do farmienia i gromadzenia zabójstw, nawet gdy w tym czasie gra mogłaby być wycarrowana.

Wypisuj dalej bzdury, mistrzu gry League of Legends.

1. Dlaczego czytam, co piszę team? Bo po to jest chat i nie wyssane z palca, tylko tak się dzieje na nordicu.

2. No nie, lepiej jebać farmę na ADC i iść zrobić ganka na topa. A niech mój support zginie, niech wieża na bocie padnie, przeciwny adc pofarmi, bo top mnie potrzebuje, jakby Jungler nie istniał.

Brak samokrytyki, to mnie teraz rozbawiłeś. 

,,Gra na Twoim poziomie ogranicza się tylko do farmienia i gromadzenia zabójstw"

Farma jest dla mnie na pierwszym miejscu, bo nic bez niej nie zrobię. I jakim cudem oceniasz mój poziom? Staram się pomóc teamowi w każdy możliwy sposób, a fragi zdobywam, bo to rzecz normalna i dzięki temu mam hajs, mistrzu.

Samemu też nie wycceruje całej gry chyba, nie?

Gdyby nie ten ping na Ameryce, to bym tam z chęcią został. 

Opublikowano

Jak mnie smieszy gdy brazy/silvery (bez obrazy) placza jaki to Nordic zly i wgl na innych serverach to 20 lvle graja lepiej niz Nordic na rankedach. Skoro ludzie graja tak slabo to nie rozumiem czemu jeszcze nie ownisz wszystkich i nie siedzisz w challengerze... Mam nadzieje ze rozwialem twoje watpliwosci, pozdrawiam.

Opublikowano
Na niższych dywizjach tak jest(brąz, silver, gold) wyżej tego już nie ma(pomijam platyne 5 i diament 5) i gra się normalnie.  :)

Byłem w diamencie III, uwierz mi - nadal ta sama śpiewka. Ludzie są tak porypani, że nie ważne jaki poziom będziesz reprezentować i tak wyzwą Cię od noobów ( tylko po to by cię wkurwić ). Możesz stawać na głowie, rzęsach, pasztecie i tak nic sam nie ugrasz, duo tak samo - 2 dobrych nie starczy. Jedynym rozwiązaniem jest gra drużynowa - polecam.

Opublikowano

Gold jest chyba najgorszy, zaraz po brązie. Tak są takie retardy ze masakra. Co drugi mój mecz to afk troll noob.

Nic na to nie poradzisz ja sam czekam do końca sezonu albo nazbieram te rp i jazda na westa

Opublikowano

Gold jest chyba najgorszy, zaraz po brązie. Tak są takie retardy ze masakra. Co drugi mój mecz to afk troll noob.

Nic na to nie poradzisz ja sam czekam do końca sezonu albo nazbieram te rp i jazda na westa

Kolega to szybciej 30lvl na EUW wbije -.-

@Topic: Tak. EUNE jest kurewsko zaśmiecone przez toksycznych graczy. Nawet na EUW jest wyższy poziom i kultura osobista.

Opublikowano

Wypisuj dalej bzdury, mistrzu gry League of Legends.

1. Dlaczego czytam, co piszę team? Bo po to jest chat i nie wyssane z palca, tylko tak się dzieje na nordicu.

2. No nie, lepiej jebać farmę na ADC i iść zrobić ganka na topa. A niech mój support zginie, niech wieża na bocie padnie, przeciwny adc pofarmi, bo top mnie potrzebuje, jakby Jungler nie istniał.

Brak samokrytyki, to mnie teraz rozbawiłeś. 

,,Gra na Twoim poziomie ogranicza się tylko do farmienia i gromadzenia zabójstw"

Farma jest dla mnie na pierwszym miejscu, bo nic bez niej nie zrobię. I jakim cudem oceniasz mój poziom? Staram się pomóc teamowi w każdy możliwy sposób, a fragi zdobywam, bo to rzecz normalna i dzięki temu mam hajs, mistrzu.

Samemu też nie wycceruje całej gry chyba, nie?

Gdyby nie ten ping na Ameryce, to bym tam z chęcią został. 

Ta 2 to jakies skrajne przypadki i wgl. mowisz, ze 30 lvl lepiej na west graja niz tutaj jakies wyzsze dywizje, a wiesz, ze tam duzo ludzi smurfuje ?;x

Mowisz, ze twoj team flami i tak dalej, a ty co robisz? przyszedles sie wyplakac na forum bo przegrywasz.Pickuj mete staraj sie grac tp i bedziesz ugrywal, nie kazda gre wygrasz, a jak przegrywasz i bardzo sie denerwujesz to moze idz pograj w piłke?!

Opublikowano

pierdolisz glupoty ze na na jest wyzszy poziom, chyba was pojebalo skoro tak uwazacie, na kazdym serwie jest tak samo tylko sobie wmawiasz wszedzie sa slabiaki jak i prosy wiec darujcie sobie takie tematy bo to jest kpina JOL

Opublikowano

pierdolisz glupoty ze na na jest wyzszy poziom, chyba was pojebalo skoro tak uwazacie, na kazdym serwie jest tak samo tylko sobie wmawiasz wszedzie sa slabiaki jak i prosy wiec darujcie sobie takie tematy bo to jest kpina JOL

Hahahahahahahaha, dobre. Idź pograj na Ameryce, to zobaczysz różnice. :>

Tak właśnie będą pisać osoby, które zaliczają się do tych "polaczków".

Na Ameryce mam przegranych ok. ~1700 gier, więc wiem, co pisze.

Opublikowano

Na wescie na poziomie gold 2 miałem ok 200 gier i mam porównanie co do nordika. Tam jest inny poziom kultury i gry, ale nad czym my gadamy. Nordik to jedno wielkie kurewskie gowno. Na 20 gier 4 wygrane miałem w tym tygodniu, oczywiście przez idiotów, nie zawsze polaczkow.

Opublikowano

Nordic to największe gówno, a liga to platyna. Tam masz człowieka który gra jak silver/bronze, co grę i ciężko wygrywać. Grałem na wescie i powiem tak

East-  Lepsze Midy,ADC ( Na innych lane ssają pałe )

West- Lepsze Supy,Topy,Jungle( Na innych lane ssają pałe )

kxAyLut.png

Opublikowano

Ja jestem w Goldzie4 (wczoraj wyszedłem z gold5) i jakoś nie narzekam. 6 gier pod rząd wygrane. Musisz umiejętnie dogadać się z teamem.

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Przecież poziom graczy na Nordicu to jakaś kpina...odkąd przeniosłem się z Ameryki jest jakaś masakra.

Tutaj na grach rankedowych gracze gorzej grają, niż na normalach na Ameryce (niekoniecznie 30 lvle)

Nie wspominając już o Trollach i polaczkach. Tylko w kółko czytam "report my team" "report,report,report", jak i falmerów...

Daj lolkinga, niema u nas żadnej wróżki ,która zgadnie co robisz źle.

Opublikowano

Ja jestem w Goldzie4 (wczoraj wyszedłem z gold5) i jakoś nie narzekam. 6 gier pod rząd wygrane. Musisz umiejętnie dogadać się z teamem.

Dojdz bliżej platyny to zobaczysz co się dzieje z graczami, aż w niektórych meczach cieszę się ze przegrywam, bo kurewskim idiotom nie dam free lp

Opublikowano

Nie ma co poruszać tego tematu, bo i tak nic Ci z tym nie pomożemy. Co do "polaczków", nie wszyscy tacy są, aczkolwiek większość (na LOLu), istna tragedia. Do tego jeszcze ten system doboru... Wczoraj, grałam z "pro platyną" (wylosowało mi do drużyny), chciał jungle, ale musiał iść jako adc i co? Płacz, że nie potrafi tym grać, więc afczył, i tylko strzelał od czasu do czasu z ulti - grał Jinx. Jego znajomy LB, też potem stał na respie, dlatego że mu nie szło... Oczywiście przegrana.

Kolejna rozgrywka - duo (znajomy na bocie), wszystko pięknie, gram na midzie i co? Do 3 minuty miałam przeciwnego junglera 3-4 razy na midzie, gdzie Hecarim "latał" na każdą linie i swoją junglę, a u nas Nocturne? Cóż, gankował, gdy ktoś nie miał many i hp, gdy cofało się z 'bazy'. Najlepiej zmutować typa i tyle, nie ma sensu denerwować się :P

Opublikowano

Ale skoro takie boby graja na Nordicu to czemu nie macie jeszcze challengerow? Powinniscie ich karac prosy.

Bo LoL to gra drużynowa? Nawet boosterzy najchętniej biorą konta z Cass/Syndra/Vayne, a czemu wyjaśni Ci dział "Boty, skrypty".

Opublikowano

Płacz płacz jeszcze raz płacz. Nie podoba się to nie graj proste. Chcesz się wypłakać to weź idź do jakiejś grupy wsparcia czy coś. Ostatnio to forum właśnie w takie coś się zmieniło tylko płacz.

Opublikowano

Były setki, a nawet tysiące tematów z tym płaczem o Nordicu, trudno nie pasuję to się przenieś, w końcu jeb leci ignore na cały team(ja tak robie) i flame się kończy...

graphic.png

Opublikowano

Byłem w diamencie III, uwierz mi - nadal ta sama śpiewka. Ludzie są tak porypani, że nie ważne jaki poziom będziesz reprezentować i tak wyzwą Cię od noobów ( tylko po to by cię wkurwić ). Możesz stawać na głowie, rzęsach, pasztecie i tak nic sam nie ugrasz, duo tak samo - 2 dobrych nie starczy. Jedynym rozwiązaniem jest gra drużynowa - polecam.

Również byłem, i wcale tak nie jest :). Oczywiście czasem trafi się jakiś słabszy gracz lub troll, ale zdarza się to raz na 3-4 gry.

Opublikowano

Również byłem, i wcale tak nie jest :). Oczywiście czasem trafi się jakiś słabszy gracz lub troll, ale zdarza się to raz na 3-4 gry.

tak samo w silverze/goldzie/platynie ... ludzie narzekają, a ja chyba TYLKO ja nalęzę do tych gdzie jest troll/afk etc. raz na 5/6 gierek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...