Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktos podoła? Bot do classicus.ots protocul 7.72

Pacanov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie ziomeczku to jest anty bot client jak sie logujesz przez clienta to debug

Skoro anty bot i debuguje, to daj spokój sobie z tym ots. Prędzej czy później padnie jak nie można bocić.

Opublikowano

Cała przyjemność polega na tym żeby wrócić do czasów kiedy praktycznie nie było botów i gracze mieli jakiekolwiek PvP.

Jeśli jesteście zainteresowani wspólną grą w zdobywaniu servera, posiadamy vt, jeśli macie ochotę się przyłączyć piszcie gg 7248905

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Kiedy ten twój targeting xP?

Bot do classicusa, tibianic i tibianus już jest - everbot.

Jest płatny, ja na tibia kingu znalazłem przerobionego blackd pod te wszystkie niskie wersje. Ale nie umiem go odpalić ;3

@rafaeru dodaj jakiegos combo leadera i heala na uhy i bedzie super ^^

Nie umiem takich rzeczy jeszcze :P

Mozesz się spodziewać ew. łowienia ryb i ich jedzenia + robienia run.

Opublikowano

@rafaeru może być bo bym sobie knighta na noc zostawiał na skilla tylko zrob tak zeby na 2 tibiach dalo sie go odpalic bo w razie co moj pallek musi sie healac ;P

dodaj jedzenie fooda i juz bedzie mozna fajnie grac ;P

I am Avesomee

Opublikowano

@rafaeru może być bo bym sobie knighta na noc zostawiał na skilla tylko zrob tak zeby na 2 tibiach dalo sie go odpalic bo w razie co moj pallek musi sie healac ;P

dodaj jedzenie fooda i juz bedzie mozna fajnie grac ;P

Jestem w trakcie rozwijania, musze ogarnać jak zrobić żeby używał itemów to dodam auto manasowanie, jedzenie.

Jak narazie poprawiona wersja tamtego:

http://speedy.sh/yjWNZ/Classicus-Helper.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...