Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna - co robić

ErVin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż gdy byłem na Pyrkonie, zrobiłem sobie zdjęcie z fajną dziewczyną - spodobała mi się. Kolega podał mi jej FB,więc ją zaprosiłem no i zacząłem z nią gadać. Niestety, nasze rozmowy nie są zbyt długie, ale za to codziennie do niej piszę. I tutaj nie wiem, czy sobie odpuścić, czy dalej z nią gadać.. od kilku dni do niej piszę, lecz tak jak mówiłem - krótkie rozmowy.. chciałbym się z nią zaprzyjaźnić, ale nie wiem o czym z nią gadać itp.. Pomóżcie

Opublikowano

Jeśli widzisz, że nie ma ochoty pisać to nie rób sobie nadziei.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeżeli się narzucasz do lepiej tego nie rób, bo nikt tego nie lubi.

I możesz z nią pogadać o zainteresowaniach, o przyszłości.

Jest wiele tematów do rozmowy ;-;

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie no, jak jej pisze to normalnie odpisuje itp, zapytałem się czy chce ze mną pisać czy mam jej dać spokój, ona odpisała że nie przeszkadza jej to że do niej pisze.

Opublikowano

Pisz o wszystkim co Ci wpadnie do głowy. Rozumiem, że jakbyś gadał z kimś w realu i przez stres nie wpadło by Ci nic no głowy no ale przez FB to raczej nie powinno być problemu. Pogoda, zainteresowania itd.

Opublikowano

Prześlij mi jej zdjęcie, to ci powiem czy jest sens pisania do niej.

Jak zwykle debile tylko na wygląd patrzą.

@Topik, szukaj jakiś tematów do rozmów :)

Opublikowano

Nie pisz do niej na siłę, bo to się źle skończy. Skoro Cie spławia to znaczy, że nie ma czasu. W ogóle odnosisz wrażenie, żeby Cie chociaż trochę lubiła? Jeśli nie to sobie daj lepiej spokój.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Rozmowa MUSI się kleić, a żeby się kleiła, to obie strony muszą tego chcieć. Często jest to zupełny przypadek i gadając z kimś "nowym" mamy wrażenie, że znamy tę osobę od lat. Niestety nie zawsze tak jest. Ja z reguły w takim momencie odpuszczam i nie silę się na sztuczne podtrzymywanie znajomości. Rozmawiać można dosłownie o wszystkim - o życiu, o wydarzeniach na świecie, o zainteresowaniach, o zwykłych codziennych przygodach (albo nudach), o przyszłości, o przeszłości... Przeważnie z biegiem czasu ewoluuje to w kierunku głębszych konwersacji i nie trzeba się już zastanawiać "o matko, o czym mam z nią/nim gadać?"

#don't care

Opublikowano

Nie pisz do niej na siłę, bo to się źle skończy. Skoro Cie spławia to znaczy, że nie ma czasu. W ogóle odnosisz wrażenie, żeby Cie chociaż trochę lubiła? Jeśli nie to sobie daj lepiej spokój.

Nie wiem, nigdy do mnie SAMA nie napisała (nie zaczęła rozmowy), nawet jak jej napisałem żeby się potem odezwała bo teraz ona nie ma czasu i nie chciałem jej przeszkadzać, ona na to "ok", i potem wieczorkiem gdy już miała czas nie napisała (było tak kilka razy). Czyli lepiej se po prostu odpuścić ?

Opublikowano

Nie wiem, nigdy do mnie SAMA nie napisała (nie zaczęła rozmowy), nawet jak jej napisałem żeby się potem odezwała bo teraz ona nie ma czasu i nie chciałem jej przeszkadzać, ona na to "ok", i potem wieczorkiem gdy już miała czas nie napisała (było tak kilka razy). Czyli lepiej se po prostu odpuścić ?

Nie warto zawierać na siłę jakiejś głębszej znajomości, skoro ta osoba Cie nawet nie chce poznać. Lepiej sobie daruj. No chyba, że jesteś uparty to możesz próbować. Tylko rób to umiejętnie, żebyś jej nie zdenerwował. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Odpuść sobie, bo jak widać nie ma ochoty z Tobą rozmawiać. Tym bardziej jak rozmowy są krótkie, zwykle to dziewczyny napierdalają mi wypracowania w wiadomościach na fb, nie na odwrót.

Opublikowano

Zwykle to tak wygląda, że piszę do niej pierwszy, a ona odpisuje "ok" i takie tego typu suche "teksty". Tak jak mówiłem, sama nie napisze, nawet jak jej napiszę żeby potem sama napisała, ona odpisuje "ok/oki" a i tak sama potem nie pisze.

Czyli po prostu se ją darować ?

Opublikowano

Daruj sobie ,potem żałuj debilu ,ze posłuchałeś ludzi z forum ,których nie znasz ..

Opublikowano

@UP

Zgloszony za spam.

@TOP

Darować se? pytam się, bo już teraz nwm co robić, napisałem wam jak to wygląda, i jak jest.

Opublikowano

Darować se? pytam się, bo już teraz nwm co robić, napisałem wam jak to wygląda, i jak jest.

Lepiej całkowicie zjebać sprawę niż sobie darować ;) Więc próbuj, może jest szansa, że zamoczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...