Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X Trap Problem.

Fritt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pomysl. Skopiuj folder z gra np. Na pulpit i uruchom z folderu tego z pulpita. Jak bd dalej to samo to usun folder Xtrap i wgraj nowy

PULPITA?! WTF MOTHER OF GOD!.......................................................................................

A co do X-Trapa to nie musisz robić systemu na nowo... Wystarczy przeczyścić rejestry po usunięciu całkowicie gry z kompa tylko instalkę zostaw no i zainstaluj na nowo. Powinno pomóc bo to tak jak by komputer nie pamiętał że kiedyś był jakiś błąd na kompie... TROCHE MÓZGU UŻYWAĆ PROSZĘ a ty Lezz jak masz bezsensownie ludziom wciskać kit to idź na murarza przydasz się do łatania dziur w jakichś starych budynkach :P

Opublikowano

Kolego przeczytaj dokładnie początek postu a nie się wtrącasz. Napisałem czyściłem rejestr, wirusy, usuwałem cf i reinstallowałem ...

11499616_2_2.png
Opublikowano

PULPITA?! WTF MOTHER OF GOD!.......................................................................................

A co do X-Trapa to nie musisz robić systemu na nowo... Wystarczy przeczyścić rejestry po usunięciu całkowicie gry z kompa tylko instalkę zostaw no i zainstaluj na nowo. Powinno pomóc bo to tak jak by komputer nie pamiętał że kiedyś był jakiś błąd na kompie... TROCHE MÓZGU UŻYWAĆ PROSZĘ a ty Lezz jak masz bezsensownie ludziom wciskać kit to idź na murarza przydasz się do łatania dziur w jakichś starych budynkach :P

Powiedziałbym Ci coś, ale gunwa się nie tykam ;)

@topic :  A spróbuj napisać do Supportu może Ci pomogą :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

@up Odkryłeś właśnie dlaczego się nie myjesz :D BO GUNWA NIE TYKASZ ;) 

@topic nie słuchaj tego idioty wyżej bo aż szkoda na niego nerwów, wkleiłem link z rozwiazaniem problemu to moderator go usunął więc skoro tak to ja mam gdzieś całe pomaganie na tym forum i niech sobie moderator dalej usuwa posty bo mu ku..a link dałem do innego forum. SKORO NA TYM NIE MA NIC SENSOWNEGO TO NIE PODAM DO TEGO CHYBA LOGICZNE, PRAWDA PANIE MODERATOR?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...