Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X Trap Problem.

Fritt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym ,że x-trap wywala mnie do pulpitu z błędem . Od razu piszę ,że używałem hacka Fapcf czy jakoś tak

, jakieś 3-4 dni i nie działo się nic potem taki błąd ,więc usunąłem go , oczyściłem rejestr, reinstall na inny dysk , zeskanowałem kompa Malwarebytes,Esetem coś tam wykryło to usunąłem . Wszystko na marne bo i tak nie chce ruszyć :(

post-123397-0-88602200-1395839336.jpg

11499616_2_2.png
Opublikowano

Zobacz w Menadżer zadań (CTRL+ ALT+DEL) czy  nie masz włączonego  procesu  który odpowiada za hack. Jeśli  masz włączony  zakończ go. :)

2isw7yf.png

Opublikowano

Sprawdź w procesach , a najlepiej zrób ss'a z załączonymi procesami to Ci pomogę :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

No jak wyżej przeczytasz cały post , to jest napisane używałem FapHack czy jakoś tak z 3 dni działało nic nie działo się , potem mi taki komunikat wyskoczył to , usunąłem wszystko i wyczyściłem rejestr CCleaner , potem anty wirami itd 

11499616_2_2.png
Opublikowano

probowales na innym komputerze ? Albo zrob jeszcze jedno konto ADM i sprobuj drugim uzytkownikem . A jezeli nie podziala to juz nwm

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Jak nie zadziala to reinstall systemu Ci radze

KROK PO KROKU !

Opublikowano

NIe chce za bardzo robić reinstallu bo za dużo plików ważnych, a nie mam pamięci na nie . :( 

Może ktoś inny by pomógł ? Może to jakiś wirus czy coś ? 

11499616_2_2.png
Opublikowano

mam pomysl. Skopiuj folder z gra np. Na pulpit i uruchom z folderu tego z pulpita. Jak bd dalej to samo to usun folder Xtrap i wgraj nowy

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Próbowałem tak , na tym nowym użytkowniku zainstalowałem na pulpicie i tak włączałem, i nic .

Jeszcze spróbuje wyłączyć zaporę i włączyć .

11499616_2_2.png
Opublikowano

a moze przez anty wirusa... Wylacz anti virusa i wtedy zalacz

KROK PO KROKU !

Opublikowano

to cos z systemem nie tak . Wiec pozostaje ci reinstall systemu. Masz win 7? Jezeli win 7 to daj te pliki co potrzebujesz na d i wgrywaj na nowo system ale Dysk D zostaw nie formatuj go i sprawdz

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Okej. A mam pomysł. Spróbuj użyć tego hacka co używałeś i zobaczymy czy Ci zadziała; )

KROK PO KROKU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...