Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście serwer?

MilionyDecybeli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Nie chcieli byście może serwera cs go ?
Myślę że można by było zrobić serwer cs go i poszukuję osób chętnych do pomocy,

jednak bardziej ciekawi mnie co wy o tym sądzicie i jaką rozkrywkę chcieli byście ... np; zombie,deatchrun,surf itp napiszcie :)

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

zainteresowany pomocą?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

jak to gdzie?;d i to obojętne moge nawet na hamachi ;d haha zart. a na powaznie - co proponujecie;p

Opublikowano

Ja jestem sponsorowany przez jeden nowy hosting gier :]
za tydzień dodaja serwery cs go :] jezeli ktos chetny niech pisze

xTabwwt.png

Opublikowano

3maj zoabcz ten serwer jak chetny do administracji napisz na pw looknij z znajomymi ;)31.186.85.10:30001

Niezbyt ... serwer na hostingu Own...

xTabwwt.png

Opublikowano

tak serwer na won ale na warszawie ping max 30 wiekszosc graczy ma . mam serwer juz 2 dnia i ani razu mi go nei wywalilo ja akurat z own jestem zadowolony ;]

Opublikowano

tak serwer na won ale na warszawie ping max 30 wiekszosc graczy ma . mam serwer juz 2 dnia i ani razu mi go nei wywalilo ja akurat z own jestem zadowolony ;]

Polecam zmienic.... hosta ownserwer nie odpisuje jako pomoc moze po 4dniach odpisze :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Takich serwerów jest pełno, nawet ja mogę postawić taki serwer, lecz to już na prawdę zależy od tego, czy będą ludzie na nim grać. 

Jeżeli szukacie sponsorów lub osób do zarządzania to macie od tego link 

http://www.mpcforum.pl/topic/911252-szukasz-sieci-serwerowadminowosob-do-zarzadzaniainne-zajrzyj/

A jeżeli chodzi o hosting, to praktycznie wszystkie już udostępniają, ja polecam MojeSerwery.pl

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...