Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanArt .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  Serdecznie

Jestem Pan mam 17 Lat.

Interesuję się Grafiką , informatyką .

Teraz Do rzeczy: 

35169600191113964999.png

Chętnie pomogę graficznie , jak będę tylko mógł.

OD Siebie oferuje solidność wykonywanej pracy i staranność , by prace wyglądały jak najlepiej .

Jeśli Chodzi o wynagrodzenie , zawsze lubię się indywidualnie dogadać .

Kontakt Do Mnie : 

GG : 50274920 To Gadu , na którym na 100% będę 

(34464846 rzadko ).

Pozdrawiam Pan.

51415954264971073438.png

71291113325208047288.png

Opublikowano

Prace są słabe , widzę tu tylko sygnaturki .. a jakieś loga? szablony? 

Opublikowano

Polecam , dość estetycznie

Co tutaj jest estetyczne? 

Słabe dobieranie kolorów, brak estetyki, zainteresowania..

Nie wiem co tu tyczy się metina, masz jakieś prace z metina? 

Opublikowano

Chłopie , czy ja mam pisać multum razy , czy ty naprawdę jesteś dzieckiem , który potrafi tylko krytykować. ? Swoją odpowiedź masz wyżej czytaj , a zdobędziesz wiedzę .

Opublikowano

To po co wystawiłeś sygnaturki w dodatku nie związane z metkiem? -.- zamiast tych sygn wrzuć prace związane z metinem ..

Chłopie , czy ja mam pisać multum razy , czy ty naprawdę jesteś dzieckiem , który potrafi tylko krytykować. ? Swoją odpowiedź masz wyżej czytaj , a zdobędziesz wiedzę .

..

Opublikowano

Ehh widzę , że tu same szczeniaki , zamiast napisać konstruktywniej to piszą " Dupa dupa" , osobiście pisałem po ciąg dalszy na gg , ale widzę czytać nie potraficie. powodzenia wam życzę

Opublikowano

Ehh widzę , że tu same szczeniaki , zamiast napisać konstruktywniej to piszą " Dupa dupa" , osobiście pisałem po ciąg dalszy na gg , ale widzę czytać nie potraficie. powodzenia wam życzę

Wiesz, ludzie nie ufają grafikom, którzy piszą "więcej prac pokażę na gg" bo przeważnie, nie pisze, że w twoim przypadku, ale sa to oszuści. Ja sama nie raz byłam pytana, czy aby na pewno projekt pokazany przez kogoś innego był jego. Dziwnym trafem okazywało się, że był mój lub kogoś z moich "graficznych znajomych". Dlatego cały cel takiego tematu ma służyć do pokazania swoich umiejętności i już na starcie zachęcenie do nawiązania współpracy.

Opublikowano

@Pan. Napiszę tak. Wstawiasz tu pracę, które są słabe. Lepsze znajdziesz na google grafika po wpisaniu Paintowe Rysowanie. Po 2. przed znakami diakrytycznymi nie daje się spacji. Jak dajesz kropkę, to znak zapytania już nie ma prawa się tam pojawić (Chyba, że dorysujesz "S" nad) :(

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Wstaw tutaj swoje pracę związane z Metinem wtedy osoby piszące tutaj ocenią je i się szybciej zgłosi ktoś po współpracę a nie wstawiłeś jakiej takie prace i już.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...