Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL pobieranie

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem , chciałem zagrac sobie na PL'u , a wiec ok , pobrałem instalke wiec czas na pobieranie gry , odpala mi sie te cale Gameforge live , niby sie pobiera , ale po jakims czasie resetuje mi sie te cale pobieranie i probuje pobierac od nowa i tak w kołko max do chodzi do 5% i znow resetuje sie . Nie mam pojecia co jest nie tak . Z góry dziekuje

Opublikowano

Więc tak to wygląda ,  to co jest zaznaczone w chmurke to się resetuje , czyli jak widać mam "Pobrano 5/1068 mb" i za chwile jest 0 ( i tak  w kółko , raz jest 20/1068 i znów się resetuje do 0 ) . Wiem że niezbyt to dobrze opisałem ale mysle ze wiesz o co mi chodzi ;d

post-781990-0-59807200-1395813444_thumb.png

Opublikowano

Reinstall / sciagniecie starszej instalki oraz zaaktualizowanie poprzez pewien plik chyba metin2path czy metin2update, cos takiego... Dojdziesz co to za plik. Po aktualizacji. gdy cie poprosi o zainstalowanie GFL utworzy sie taki pliczek

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...