Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] DragoTeleport v1.0 - Teleport w losowe miejsce

zakodowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dragoTeleport v1.1
Kompatybilny z CraftBukkit 1.7.2-RO.1

Teleport w losowe miejsce.

Opis pluginu:

Plugin wprowadza możliwość teleportowania się w losowe miejsca na mapie*. Aby stworzyć taki teleport należy postawić gąbkę a na niej położyć KAMIENNY przycisk.  * - Zasięg do ustalenia w configu!

Konfiguracjaa:

1 coordinates:
 2 min: 1500  # Dotyczy x oraz z (wliczane są koordynaty na '-')
 3 max: 3000 # Dotyczy x oraz z (wliczane są koordynaty na '-')
4 messages:
 5 use-barapi: true # Czy używać BarAPI
 6 ocean: "%BAR-API%&8> &aBlad! Trafiles na biom &cOCEAN&c!" # Kiedy trafimy na biom: OCEAN
 7 river: "%BAR-API%&8> &aBlad! Trafiles na biom &cRIVER&c!" # Kiedy trafimy na biom: RIVER
 8 teleported: "%BAR-API%&8> &aZostales przeteleportowany na losowe koordynaty!" # Kiedy uda nam się przeteleportować.

Dowonlad:

http://www.speedyshare.com/RADPU/dragoTeleport.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/82fdff81c188d8ef0e5bc0099ae56f7a0ea94c0f891bf036331258226b0e1a55/analysis/1395524868/

Nie jestem autorem tego pluginu a jest nim DragoPL

Jak się podoba daj +

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Super, takiego właśnie pluginu szukałem ale mógł byś zrobić tak że przycisk może być na obojętnie jakim bloku i żeby działał musisz patrzeć na przycisk i wpisać komendę np. /randomtp ustaw

Opublikowano

Może zrób możliwość tworzenia własnych teleportów + możliwosć tworzenia tabliczek.
Coś typu /rtp dodaj <nazwa> <promien_min> <promien_max>
I rónież można zrobisz coś takiego, że podczas tworzenia nowego telportu ustalasz jaki gracz ma kliknąć blok :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Super, takiego właśnie pluginu szukałem ale mógł byś zrobić tak że przycisk może być na obojętnie jakim bloku i żeby działał musisz patrzeć na przycisk i wpisać komendę np. /randomtp ustaw

cho

• 1 rok później...
Opublikowano

Ma ktoś jescze ten plugin ? Bo speedy.sh wygasło :v

Złota łopata dla tego pana, serio interesuje Cię plugin udostępniony 2 lata temu!? I raczej nikt nie ma

Opublikowano

Ma ktoś jescze ten plugin ? Bo speedy.sh wygasło :v

Złota łopata dla tego pana, serio interesuje Cię plugin udostępniony 2 lata temu!? I raczej nikt nie ma

Oj tam, oj tam, lepszego nie znalazłem :v

banerjpg.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Fajnie, że wykonał taki plugin. Wiele serwerów takiego potrzebuje, ja również takiego potrzebowałem. Ale tak jak @up nie umiem wejść w ten link.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...