Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Knightem, a Palladynem

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam do was pytanko, a mianowicie czemu najwięcej osób gra knightem ? (najlepiej się nim wyexpić, wybić ? )

Osobiście gram paladynem (46 lvl wbity ręcznie bez bota) i gdy widzę samych druidów i knighów myślę żeby nie zacząć grać jedną z tych postaci.

Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Knight jest najpopularniejszy bo najłatwiej się nim boci. Mówiąc inaczej 3/4 knightów w Tibii to czyjeś konta którymi zarabiają.

Opublikowano

Zależy czy pacc czy facc, ale lepszy do expa z knightem jest druid, bo może leczyć (pacc). A jak nie masz pacca to według mnie najlepiej gra się magiem i po 45 lvl już koxisz:)

Opublikowano

No najwiecej jest knightow tak jak juz ktos powiedzial bo najlepiej sie nimi boci nie trzeba biegac do sklepu po speary lub co kolwiek innego . Druid to taka postac , ktora wedlug mnie jest zalezna od knighta bo druid normalnie nie poexpi bez blokera to samo jest u knighta ktory bez druida tez wiele nie zdziala ;d 

najfajniejsza postacia w tibii dla mnie jest sorcer ktory jest postacia typowo dla samotnikow bo fajnie sie expi solo oraz pekuje :) 

Opublikowano

Ja gram druidem, mam 134 lvl i nie polecam gry, bo samemu nie da się wyjść z expa z profitem, łatwo paść.. gdybym mógł zamienić go na eka: D

Pomogłem? Daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...