Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zbrojami.

@Nazwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem ze zbrojami, wgle ich nie widać, a wszystko dodaje dobrze, value3 w  cliencie i na serwerze mam ustawiony: 50

moje wpisy msn, dla przykładu wojownik:

p92u0d.jpg

660nmx.jpg

zawartość plików:

pc:

keysds.jpg

pc2:

3fygz8.jpg

jak zakładam zbroję wgle jej nie widać czysta postać bez zbroi. Jak to naprawić?

Opublikowano

Pokaż sysser z clienta.

Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ale masz podkreślone

na czerwono .dds więc zmień na .DDS

Zawsze warto spróbować.

Opublikowano

Pokaż sysser z clienta.

Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ale masz podkreślone

na czerwono .dds więc zmień na .DDS

Zawsze warto spróbować.

face palm, człowieku te wpisy gdzie są dds dotyczą kostiumów po drugie sysser clientowy nie uwzględnia msn, widać moderator metin2 znasię na rzeczy hahah ^^

pod tym są wpisy do moich nowych zbroi, wystarczyło zwiększyć wartość ShapeDataCount więc już naprawione.

Na drugi raz jak masz pisać farmazony nie udzielaj się. Nadajesz się tylko do dawania warów i banów.

Opublikowano

face palm, człowieku te wpisy gdzie są dds dotyczą kostiumów po drugie sysser clientowy nie uwzględnia msn, widać moderator metin2 znasię na rzeczy hahah ^^

pod tym są wpisy do moich nowych zbroi, wystarczyło zwiększyć wartość ShapeDataCount więc już naprawione.

Na drugi raz jak masz pisać farmazony nie udzielaj się. Nadajesz się tylko do dawania warów i banów.

Poprosiłeś o pomoc Mod zadał ci pytanie skoro naprawiłeś to nie wieszaj psów na innych kiedy chcą tobie pomóc bo uwierz mi pewnego dnia będziesz miał problem i sam nie poradzisz a ludzie co będą znali odpowiedz na twój problem wypną dupska w kierunku twojej twarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...