Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kumbhakarna - śpiący gigant.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T_Kumbhakarna_Default_Icon.png

Ikonka tego "potworka"

No cóż, wydaje mi się że będzie to albo mag wyglądem przypominający Zhong "kłe" 

albo tank. W sumie nie obraził bym się jak by to był assasin chociaż w to wątpie.

Chociaż jeżeli patrzeć na ręce hirezowi to kolejność niedawno dodanych bogów to:

adc Ah Muzen Cab> mag Nu Wa> woj Chaac> tank Geb> woj Nemesis> mag Scylla> adc Ullr

hmm no ciekawe kogo tutaj brakuje, assasyna ?

sygnature.png

Opublikowano

Fajnie by bylo kupil bym sobie go :3

Juz wymasterowany jeden assasin teraz 2 milo by bylo :3

Przydal by sie szybki mobilny god :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Czuje, że to będzie kolejny grubas, coś w stylu zhonga. Wystarczy poczytać o nim troche, a dowiemy sie, ze pozeral ludzi. Mi się wydaje, że ult będzie podobny do Thana albo Scylli.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

kawałek z wiki: 

Pomimo jego monstrualnej wielkości i wielkiego głodu , został opisany jako o dobrym charakterze , choć zabił i zjadł wiele hinduskich mnichów , aby pokazać swoją władzę .

według mnie będzie to postać assasin typu bakasura.

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Też mi się skojarzył z bakasurą, lecz przypomina mi trochę bacchusa :)

Opublikowano

Znamy już skille Kumbhakarny! Co o tym myślicie? Zapowiada się na bardzo ciekawą postać, ale niepokoi mnie fakt, że na dwóch umiejętnościach ma cd wysokości normalnego ulta.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Znamy już skille Kumbhakarny! Co o tym myślicie? Zapowiada się na bardzo ciekawą postać, ale niepokoi mnie fakt, że na dwóch umiejętnościach ma cd wysokości normalnego ulta.

Nie znamy... podaj jakieś info.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Myślę, że jego ult to będzie pożarcie, jeżeli przeciwnik ma odpowiednią ilość hp.

Opublikowano

Passywka wydaje się fajna, ale niepokoi mnie taki duży cooldown na inne umiejętności ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się opierdzielają z tym bogiem. Myślałem, że w jutrzejszym patchu będzie wprowadzony, bo opis jego skilli jest praktycznie od miesiąca wiadomy.

Opublikowano

• Epic Uppercut

• Kumbhakarna moves forward a short distance, stopping at the first enemy god he encounters, and delivers a massive melee swing that knocks the enemy directly up into the air for 2.2s. When the enemy god lands, it deals 300/400/500/600/700 +50% of his magical power as AOE damage to itself and Kumbhakarna’s foes, and causes Knockback. Cooldown 60s. Cost 100.

Really hi rez ?

Opublikowano

Gdy HP spada do zera zasypia na 8 sekund i może zostać zabity sześcioma podstawowymi atakami (wtf?)

w tym czasie jego drużyna może wybić przeciwników i będzie dalej żyć.

Opublikowano

Hyh, a weź go znajdź na polskiej jakiejś stronie... jedynie jego brata i rodziców idzie znaleść, ale go nie u.u a na angielskiej wiki cholernie pokręcone (tak samo jak w przedstawieniu boga u.u)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...