Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kumbhakarna - śpiący gigant.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po części przypomina mi tego uroczego stworka poniżej.  B)

1397321151-U247445.png

Heh początkiem odniosłem identyczne wrażenie. Snorlax jak się obudził to robił rzeź :D

Opublikowano

Wygrałem dziś każdą grę w której miałem Kumbe w teamie, idealna postać do ustawiania enemy czekając na atak twojej drużyny

+ trzeba sie naprawde ciężko postarać żeby go zabić w tf... i nie mówie tu o jego pasywie nawet 

Opublikowano

Jak dla mnie jest super. Budowalem go pod full ap z elementami obrony np. Kupiłem ten przedmiot co ma Max. 100 stackow, nie znam nazwy :)

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Postać fajna i podobna do bakusia. Mocny jest w uj. Jeden z lepszych tanków, lecz i tak wole geba jakoś xD

"Upadli powstaną"

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Duży stun praktycznie w każdej umiejętności. Mały czas odnowienia ultimate, bardzo wytrzymały dzięki pasywce.

Uwielbiam go brać na supporta <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sV7BWKT.jpg

Co sądzicie? Jak dla mnie świetny, kupiłabym gdybym nim grała. :P

bekowy xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

sV7BWKT.jpg

Fajny skin. :v Ale postać dość specyficzna, chociaż jak ktoś ją ogarnia, to naprawdę robi zamieszanie. :D

Opublikowano

sV7BWKT.jpg

Ja mogę dodać że skin powstał aby pomóc ludzią po katastrofie w Nepalu więc kupujcie troche słabo że hirez chce w ten sposób zarobić ale niech będzie fajny on jest przecie ;p

Opublikowano

Dobry pomysł. Nie wiem czy dużo zarobią bo jeśli jest tak jak mówisz to spora część idzie na tą pomoc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Postać jest ogółem bardzo ciekawa, mocna w ataku i obronie ale także niezwykle mobilna.

Stylizację ów boga są zachowane na poziomie. Osobiście gra mi się nim bardzo przyjemnie.

Śmiało można polecić na tanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...