Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DCHC [Z][EPICKI HARDCORE][1.7.2/3/4][SAME AUTORSKIE PLUGINY][PREMIUM - NON PREMIUM][NOWE CRAFTINGI][500SLOTÓW][STONIARKI][SUPER COBBLE] !

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na was właśnie czekałem, epicko się zapowiada. Na pewno zagram !

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Na was właśnie czekałem, epicko się zapowiada. Na pewno zagram !

Dzięki :D

Zapraszam do testowania serwera ;) ip: mc.dchc.pl

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pierwszy raz chyba widze tak udoskonalony i dopracowany serwer jaki teraz nam pokazaales na tych screenach.Podoba mi sie tab chodz chyba jest identyczny jak na mchc ;d.Na pewno zawitam na serwer ;).

Opublikowano

Zapowiada Sie Niezle...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Osobiscie nie wiedze nic co moglo by mnie skusic do gry - wszystko to co oferujesz dostane na mchc gdzie gra 800 osob :)

Opublikowano

Osobiscie nie wiedze nic co moglo by mnie skusic do gry - wszystko to co oferujesz dostane na mchc gdzie gra 800 osob :)

M.i.n to że na pewno nasze gildie są inaczej zbudowane, autorskie pluginy które się na tym nie skończą.

Nikt nie zmusza Cię do gry, a jak ktoś chce poznać coś nowego to zagra, idź dalej uczyć się pluginów pisać ;)

Opublikowano

@Trobol -  Autorskie pluginy to kiedyś był klucz do sukcesu - w tym momencie stało się to już nudne, masa serwerów, które swoją kampanię reklamową na MPCforum rozpoczynają słowami: 'Wbij do nas! Tylko u nas tak bardzo autorskie pluginy!'. Szkoda tylko, że 100% pomysłów potrafię znaleźć i w bardziej efektywny sposób na dużym serwerze gdzie gra 800-1000 osób. To bardzo zła polityka reklamy, ale cóż większość ludzi tego nie rozumie i nadal to pisze, a jeszcze większa część osób pisze bezsensowne odpowiedzi, typu: 'fajne, zagram!' - jaki to ma sens? Reklamowanie serwerów na MPC powinno działać na zasadzie uzasadnionej krytyki, czyli właśnie jak ja robię to teraz (ale nie powiem - co raz częściej spotykam osoby, które mają coś do powiedzenia i nie wyrażają tego w 2 słowach).

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Na ile jest ban? I ile kosztuje ub?

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Mam pytanie, czy best241 jest w administracji ?

Jest a co :) ?

Jeśli chodzi ci o jakieś rozdawanie eq itp. to u nas tego nie będzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...