Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jordan Henderson (Liverpool) czy Moussa Dembele (tottenham) PS3

Różnica między nimi jest niewielka, różnią się poszczególnymi statystykami, jednak Dembele wydaje się być lepszy.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Coutinho ( ŚPO ) - liverpool czy Eriksen ( ŚPO ) - tottenham

Mi się Coutinho grało niesamowicie, więc moim wyborem, byłby właśnie Brazylijczyk.

Opublikowano

1. Nasri czy Pedro

2. Falcao czy Remy

Zdecydowanie Pedro. Dobra noga, zejście do środka, mocne uderzenie. Pace przystosowany do gry + long shot niezły. Fajnie sie sprawdza na ŚPO. 

Ja lubie grać Falcao, napastnik który potrafi odnalezc sie w środku pola karnego , dobre karne, głowka, silny. Minusem jest troche drybling ale myśle że wystarcza żeby kręcić w 4/3 lidzze 

Opublikowano

1. Nasri czy Pedro

2. Falcao czy Remy

Zdecydowanie Pedro. Dobra noga, zejście do środka, mocne uderzenie. Pace przystosowany do gry + long shot niezły. Fajnie sie sprawdza na ŚPO. 

Ja lubie grać Falcao, napastnik który potrafi odnalezc sie w środku pola karnego , dobre karne, głowka, silny. Minusem jest troche drybling ale myśle że wystarcza żeby kręcić w 4/3 lidzze 

Każdy ma swój typ gry, mi się akurat ani Pedro, ani Falcao dobrze nie grało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cech (TOTS) czy De Gea (TOTS) ?

Statystykami De Gea lekko przewyższa Cecha. Jeśli masz kupę coinsów, to śmiało - De Gea, jeśli nie - nie wiem czy warto przepłacać 400k.

Prawa pomoc:

Willian czy Sanchez?

Opublikowano

Prawa pomoc:

Willian czy Sanchez?

Sanchez nie ma karty na PP, tylko LP, ale to szczegół.

Polecam Ci Williana, zwinny, szybki, wykończenie git. Sanchez również dobry, ale Willianem grało mi się lepiej.

Opublikowano

Arnautović na N i Son na LS vs Arnautović na LS i Ighalo na N? Porównajcie jeszcze grę Ighalo i Arna na N ;)

Mi się Arnautovićem na LS grało dosyć słabo, na N nie grałem.

Mimo wszystko wybrałbym opcję 2.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Bailly czy Otamendi? i Begović czy Butland?

Bailly, szybkość, idealne wybiegi w piłkę, agresja

Co do Butlanda i Begović'a to kup ich dwóch i graj tym, który aktualnie gra lepiej, bo mają często zaniki "formy".

Bonucci czy Manolas? + jaki styl gry? 

Manolas, prędkość, skoczność, agresja.

Edytowane przez oski0132
Opublikowano (edytowane)

fahrmann vs fahrmann totgs 

fahrmann totgs, ale nie opłaca się wydawać tyle na bramkarza.

Lepiej kupić kogoś lepszego do pola

Edytowane przez Esemo
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wygląda sytuacja pomiędzy Ben Arfa + Draxler + Pastore ? Mam zamiar wrzucić ich 3 do składu 4-3-2-1 aczkolwiek w Ligue 1 nie za bardzo mam rozeznanie jak to wygląda w grze z ich statami. Niby wszystko pięknie ale może macie jakiegoś ukrytego dzika, który będzie lepszy. 

Drugie pytanko - mam nadal Butraguenio - trafionego z paczki, gra mi się nim co najmniej średnio. Może ma ktoś rozeznanie jak wygląda gra nim w porównaniu do Lacazetta. Niby wzrost podobny ale pracowitości inne, Butraguenio często był niewidoczny i strasznie cofał się do środka pola zamiast biegać na szpicy pomimo wytycznych. Jakaś propozycja albo sugestia ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak wygląda sytuacja pomiędzy Ben Arfa + Draxler + Pastore ? Mam zamiar wrzucić ich 3 do składu 4-3-2-1 aczkolwiek w Ligue 1 nie za bardzo mam rozeznanie jak to wygląda w grze z ich statami. Niby wszystko pięknie ale może macie jakiegoś ukrytego dzika, który będzie lepszy. 

Drugie pytanko - mam nadal Butraguenio - trafionego z paczki, gra mi się nim co najmniej średnio. Może ma ktoś rozeznanie jak wygląda gra nim w porównaniu do Lacazetta. Niby wzrost podobny ale pracowitości inne, Butraguenio często był niewidoczny i strasznie cofał się do środka pola zamiast biegać na szpicy pomimo wytycznych. Jakaś propozycja albo sugestia ?

Osobiście mi się najlepiej grało Draxlerem ale Ben Arfa też jest mocny a Pastore mało widoczny i nic poza podaniami nie robi 

Moje pytanie:

Sanchez(ST) vs Aguero 

Gram na formacji 4-3-2-1 i nie wiem czy napastnik z High/High to dobry wybór 

Edytowane przez Pytaja
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Napastin z HIGHX2 Jak dla mnie za szybko się męczy, jeżeli nie masz dobrze zrobionej taktyki właśnie pod ten skład to będzie potrzebny zmiennik, osobiście wybrałbym Sancheza, niski na główki - dobra fałszywa 9, dobre longszoty.