Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boayeng czy Humells

Milik cxy Piech

Blaszczykowski czy Aubameyang

Lewandowski czy Adrian Ramos

Jordi Alba czy Marcelo

Carvalio czy Dani Alves

Rakitic czy Isco

Midric czy Rodriguez

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boayeng czy Humells

Milik cxy Piech

Jordi Alba czy Marcelo

Carvalio czy Dani Alves

Rakitic czy Isco

Midric czy Rodriguez

Boateng

Milik

Błaszczykowski

Lewandowski

Marcelo

Dani Alves

Isco

Rodirguez

Domyślam się ze Fifa 15.

Opublikowano

Boayeng czy Humells
Milik cxy Piech
Jordi Alba czy Marcelo
Carvalio czy Dani Alves
Rakitic czy Isco
Midric czy Rodriguez

Boateng 

Milik 

Lewandowski 

Aubameyang 

Jordi Alba 

Carvajal 

Isco

Rodriguez  

­

Opublikowano

kosecki czy luis carlos

Ekstra klasa

tak fifa 15 na ps3

Kosecki - bardzo podobne statystyki. Jednak lepszą fizyczność, obronę oraz słabszą nogę ma Kosecki. 

­

Opublikowano (edytowane)

Jeśli mowa o Lacazette po upgradzie, 82 overalla to miażdży statami konkurencję. Genialny grajek. U mnie 130 bramek w 90 meczach. Szybki, rewelacyjny drybling, 1 na 1 z bramkarzem strzela zawsze, czasami wygra główkę. Idealny napastnik jak na standardy FUT. Pozostała trójka daje radę, ale mając 88 tempa i 85 drybling możesz biegać wokół obrońców jak wokół słupków treningowych.

Edytowane przez kuba0329
Pasjonat
Opublikowano

mathieu varane czy koscielny

Koscielny

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

mathieu varane czy koscielny

Zależy czego oczekujesz od obrońcy - bo jeżeli szukasz takiego, który będzie "budował" akcje, wchodził również do ataku, to najlepszym rozwiązaniem będzie Mathieu a jeśli takiego co gra z tyłu, który panuje nad piłką to Kościelny. 

Mathieu ma bardzo dobre dośrodkowania, podania (długie), jest o wile "silniejszym" obrońcą. 

­

Opublikowano

mathieu ma dobre glowki ?

Jest wysokim obrońcą - skoczność ma w statystykach na 69 a celność główkowania na 80. Tutaj jeszcze warto zwrócić uwagę na jego Siłę, która wynosi aż 90. 

Tutaj masz statystyki:

http://sofifa.com/player/146477-jeremy-mathieu?hl=pl-PL

http://sofifa.com/player/147159-laurent-koscielny?hl=pl-PL

http://sofifa.com/player/149943-raphael-varane?hl=pl-PL

Nie raz nie warto patrzeć na statystyki - tylko samemu przetestować zawodników. :)

­

Opublikowano

[15] Co byście wybrali na atak gdy najczęściej gram klepkę i środkiem pola atakuje. Chodzi mi o Napastnika do bundesligi a oto Kandydaci: Lewandowski vs Aubameyang IF 81 albo Lewandowski vs Muller IF 88. 

Opublikowano

[15] Co byście wybrali na atak gdy najczęściej gram klepkę i środkiem pola atakuje. Chodzi mi o Napastnika do bundesligi a oto Kandydaci: Lewandowski vs Aubameyang IF 81 albo Lewandowski vs Muller IF 88. 

W jakiej formacji?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Polecam Aubameyang albo Muller. Dlaczego Auba? bardzo szybki, dobre strzały. Jego IF 81 jest wyśmienity na tą pozycję.

Muller - bardzo dobre podania oraz strzały, jedyny minus to PAC'e. 

Jeśli chodzi o klepkę i atak środkiem pola to Muller również będzie dobrym kandydatem na ST. :)

Opublikowano

1. Doumbia vs Tevez?

2. De Gea vs Courtois?

3. Van Persie vs Falcao?

Tevez to kosiarka do zdobywania bramek xD

De gea ogólnie lepiej broni, jest wyśmienity

Van Persie lepsze strzały

Opublikowano

Van persie nwm w czym falcao dobry niski wolny srednie strzaly slaby fiz ale tak ogolnie to lepiej kupic coste dobre strzaly dobre tempo az 88fiz

Opublikowano (edytowane)

Van persie nwm w czym falcao dobry niski wolny srednie strzaly slaby fiz ale tak ogolnie to lepiej kupic coste dobre strzaly dobre tempo az 88fiz

93 skoczność? 94 celność główek? Co z tego że niski, skoro główkę wygrywa każdą? Do tego jest szybszy i silniejszy od Van Persiego, a wykończenie ma tak samo dobre.

Costa natomiast zakręca jak autobus, zanim się rozpędzi to nawet Mertesacker go dogoni. Nie ma co patrzeć na statystyki na karcie, tylko warto popatrzeć też na statystyki w grze. No i Costa ma tylko 3* sztuczek, co np dla mnie jest wielkim problemem

Wybierając pomiędzy Falcao a Van Persim zawsze wezmę Falcao, a zamiast Costy wolę Vargasa, Balotellego czy nawet Joveticia.

Wgl BPL jest przereklamowane, Lacazette>Każdy inny napastnik w tej grze.

Edytowane przez kuba0329