Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fifa 14

pozycja ps Reus złoty vs tots volland

na śn raffael tots dobry jest ? porównując np do lewandowskiego ?

Reus gra na pozycji lewego skrzydłowego, więc nie ma sensu, by grał na PS, ponieważ spadnie mu ilość zgrania.

TOTS Raffael jest o wiele lepszy od Lewandowskiego. 

­

Opublikowano

przepraszam pomylilem sie :D

ps  muller złoty vs volland tots

TOTS Raffael czyli to bedzie dobry zawodnik ? bo szukam własnie napastnika do 300k

Opublikowano

TOTS Raffael czyli to bedzie dobry zawodnik ? bo szukam własnie napastnika do 300k

Według mnie Raffael nic szczególnego :P 

Ja bym wziął Vollanda.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano (edytowane)

Ibarbo 13 goli w 6 meczach, z czego w 2 ludzie po prostu robili rage quit :P Muszę jeszcze potestować z tym Tevezem na ŚPO bo work rate'y ma odpowiednie, a Ibarbo wydaje się być ostro OP.

Edytowane przez kuba0329
Opublikowano

[FIFA WORLD] zaptam jeszcze raz kto lepszy w BPL na SPO, Cazorla (złoty 85) czy Oscar (złoty 84)?

I jeszcze jedno, jakich dwoch napastnikow mam wybrac z Benteke/Lukaku/Remy? bo mam Benteke i Lukaku obaj radzą sobie podobnie i myśle zeby kupić Remy'ego tylko nie wiem za kogo

Opublikowano

Według mnie Raffael nic szczególnego :P

Ja bym wziął Vollanda.

@komputervip - porównanie statystyk Raffael'a TOTS'a i Lewandowskiego

Raffael - http://www.futhead.com/14/players/14238/raffael/

Lewandowski - http://www.futhead.com/14/players/15775/robert-lewandowski/

Muller ma zbliżone statystyki do konkurenta, ale osobiście wybrałbym Volland'a. 

­

Opublikowano

Raffael w praktyce to drewno.

Lepiej już zainwestować w Lewandowskiego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

[FIFA WORLD] zaptam jeszcze raz kto lepszy w BPL na SPO, Cazorla (złoty 85) czy Oscar (złoty 84)?

I jeszcze jedno, jakich dwoch napastnikow mam wybrac z Benteke/Lukaku/Remy? bo mam Benteke i Lukaku obaj radzą sobie podobnie i myśle zeby kupić Remy'ego tylko nie wiem za kogo

Tylko i wyłącznie Cazorla, ma 5* słabszej nogi i udziela się bardziej w ataku, Oscar za bardzo wraca się do obrony ze względy na work rate'y. Co do ataku to jak najbardziej kup Remy'ego, a kogo się pozbędziesz to już Twoja decyzja. Lukaku jest trochę szybszy, a Benteke trochę silniejszy, poza tym są praktycznie identyczni. Ja bym zostawił Lukaku.

Opublikowano

Raffael w praktyce to drewno.

Lepiej już zainwestować w Lewandowskiego.

Lewandowskiego już posiadam :)

chciałem mieć jakiegoś totsa albo ifa w drużynie na ataku ;D  zobacze jak bedzie sie raffaelem grać :)

Opublikowano (edytowane)

[FIFA 14] kto lepszy na bramkę BPL  złoty Coutoris   czar Howard  złoty Cech czy czar Lloris

Edytowane przez MatJo1
Opublikowano

[FIFA WORLD] Jaka jest najlepsza para napastnikow i najpesza para stoperow w BPL?

@Edit Schurrle 81 czy Young 82?

Napastnicy Sturridge + Aguero, jeśli nie masz coinsów na Aguero, Remy się sprawdzi. W obronie Kompany + Mangala. Schurrle lepszy.

Opublikowano

[FIFA WORLD] Jaka jest najlepsza para napastnikow i najpesza para stoperow w BPL?

@Edit Schurrle 81 czy Young 82?

Jeśli cena nie gra roli to na pewno napastnicy Aguero i Costa / Sturridge, zaś para stoperów moim zdaniem Kompany i Mangala.

Zdecydowanie Schurrle.

[FIFA 14] kto lepszy na bramkę BPL  złoty Coutoris   czar Howard  złoty Cech czy czar Lloris

Ja bym stawiał na IF'a Llorisa. 

Opublikowano

Cech

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

[FIFA WORLD] Kogo na PP w Bundeslidze, Błaszczykowski (ten stary) czy Aubameyang? Chyba ze jest ktos inny lepszy (oprócz Robbena bo mnie nie stac)

I kogo na LP tez w Bundeslidze? tylko oprócz Reusa i Riberego

Opublikowano

[FIFA WORLD] Kogo na PP w Bundeslidze, Błaszczykowski (ten stary) czy Aubameyang? Chyba ze jest ktos inny lepszy (oprócz Robbena bo mnie nie stac)

I kogo na LP tez w Bundeslidze? tylko oprócz Reusa i Riberego

Na PP Aubameyang albo Farfan.

Na LP Guardado z Bayeru, karta z 14.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

A kto lepszy ?

Courtois, czy Hart?

Tego pierwszego miałem i tak średnio się spisywał, a niektórzy bardzo Harta sobie chwalą, dlatego pytam, bo sam nie jestem pewien.

Opublikowano

A kto lepszy ?

Courtois, czy Hart?

Tego pierwszego miałem i tak średnio się spisywał, a niektórzy bardzo Harta sobie chwalą, dlatego pytam, bo sam nie jestem pewien.

Courtois pod względem statystyk jest o wiele lepszy. Możesz kupić Hart'a i sprawdzić go w kilku meczach. 

­